AK Parti Milletvekili Recep Özel, son zamanlarda sıkça destek sözü verdiği Belediye Başkanı Günaydın’a yeni bir teklifte bulundu.

Son zamanlarda Ak Parti Milletvekili Recep Özel ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın karşılıklı destek sözleri Isparta’nın menfaati adına sevindirici gelişmeler. Bu samimiyete yeni bir gelişme eklendi. AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan Özel, burada yaptığı konuşmada Başkan Günaydın’a yeni bir teklifte bulundu.

BELEDİYEYE BURADAN DESTEĞİZ

Isparta Belediyesi’ni 30 Mart seçimlerinde alamadıklarından dolayı bir kez daha yakınan Özel, “Ama elimizden geldiği kadar her işin altında desteklemek görevimiz. İçme suyunu Eğirdir’den kokulu şekilde alıyoruz.  Isparta’ya ikinci göleti kazandırmak için çalışmayı başlatalım. AK Parti olarak DSİ ile göletimizi yapıp belediyeye teslim edelim. Isparta, kaliteli, memba içme suyuna kavuşsun istiyoruz. Belediyeye de buradan desteğiz. Sorunsuz bir şekilde olacaktır bu” şeklinde konuştu.

DEMEK Kİ ONLARA SÖYLETTİRME NOKTASINA GELMİŞİZ

Öte yandan cuma günü İstanbul’da Girişimci İşadamlarının ve Ticaret Borsası’nın düzenlediği toplantıya katıldığını ifade eden Özel, orada yapılan sunum ve konuşmalarda ‘Isparta’ya bir şeyler yapılmadı, ekonomik anlamda geri gidiyor’ eleştirilerine cevap verildiğini bildirdi. Özel, şunları söyledi: “BAKA bir sunum yaptı, ITSO bir konuşma yaptı. Isparta’nın ekonomik yönlerinin çok güzel olduğunu söylediler. Organize Sanayi’de bir tane boş arsa kalmadı, ihracatımız  186 milyon dolardan 250 milyon dolara çıktı. Akdeniz bölgesinde ihracat rakamları son 2 yılda artan il. Bu rakamları özellikle bunlardan duyduğum için mutlu oluyorum. Geçen gün de Şevket Demirel Isparta’da çok güzel şeyler oluyor dedi. Bunların ağzından duymak bizleri mutlu ediyor. Demek ki onlara söylettirme noktasına da gelmişiz.

BAŞKANIN AĞZINDAN BUNLARI DUYMAK BİZİ MUTLU EDİYOR

Isparta Belediye Başkanı da orada bizlerin AK Parti’nin icraatlarını, Isparta’da güzel işler yapıldığını, yaşanabilir iller arasında 3. ve 5. Olduğunu, altyapısının tamamlanan bir il olduğunu söyledi. Allah razı olsun dedik. Bunu sizin ağzınızdan duymak bizi mutlu ediyor.”