AK Parti Isparta Milletvekili Özel, Isparta’nın sorunlarının çözümü ve daha fazla hizmet için toplumun bütün kesimlerinin “ortak dil” kullanması gerektiğini söyledi.

Kanal 32’de yayınlanan “Ne Var Ne Yok?” programına konuk olan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri, Isparta’ya yapılan ve yapılacak yatırımlar, paralel yapı ile mücadele ile birlikte güncel konulara değinen Özel, amaçlarının Isparta’ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

Özel, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte önemli işleri başardıklarını belirterek, oda yönetiminin bazı konuları kamuoyu ile paylaşması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Özel, amaçlarının kimse ile polemik veya sorun yaşamak olmadığını belirterek şunları söyledi:”Kurumların, sivil toplum örgütlerinin sorunları sahiplenmesi güzel bir şey. Ancak bunların zamanı ve yeri önemli. Makamlar insanların kendilerini bir yere hazırlamaları için kullanılmamalı. Sonuç olarak nihai kararı iktidar partisi verir.

Herkes kendi işini yapmalı. Bunu yaparken doğru, düzgün, birbirlerinin sınırlarını zorlamadan yapmalı. Diğer türlü siyaseti giriyor ve siyaset kurumuna müdahale ediyor. Herkes işini çok iyi yapacak. 

Hep birlikte Isparta’nın her meselesine sahip çıkmalıyız. Ama kendi kurumsal sınırlarımız içinde bu olmalı.

Isparta’nın sorunlarının çözümü için, yeni yatırımlar için, Isparta’nın daha fazla gelişmesi, büyümesi için ORTAK DİL kullanmalıyız. Daha fazla iletişim içinde olmalıyız.

Neden konuları kamuoyu ile paylaşmaktan çekiniyoruz. Sorunları, yapılması gereken konuları kamuoyu ile paylaşmanın ne gibi mahsuru olsun ki. Önemli olan üslubunu ayarlamak. Kamuoyu mutlaka aydınlatılmalı.

Memleket işlerinde iletişim kanalı ve yeri hiç önemli değil. Bu konu sorun olmamalı ve hep beraber konuşmalıyız. Ortak dil kullanmalıyız, ortak kararlar almalıyız.

Siyaset kurumu, bürokrasi, sivil toplum örgütleri; herkes Isparta için ortak dili kullanmalı.”