MHP’den sonra CHP!

MHP Yalvaç ilçe teşkilatının kapısına kilit vurulmasının ardından Aksu’da da CHP ilçe teşkilatı seçim bürosunda kimseler yoktu. Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel Aksu’da yaptığı seçim çalışmalarında CHP ilçe teşkilatını ait seçim bürosunu ziyaret etmek istedi ama büroda kimseler yoktu.

Yalvaç’ın pazarının kurulduğu Pazartesi günü MHP Yalvaç seçim yönetim merkezi kapalıydı. Dünde Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel seçim çalışmalarını Aksu’da sürdürürken CHP’nin Aksu  İlçe örgütünü ziyaret etmek istedi fakat CHP’nin ilçe örgüt binasında kimseler yoktu.

AK Parti Aksu ilçe teşkilatındaki yöneticiler de ‘MHP’nin Yalvaç’ verdiği öneminden sonra CHP’nin de Aksu’ya verdiği önemi iyi görmüş olduk’ yorumunu yaptılar. Recep Özel ise, içeride birinin olmadığını anlayınca çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

AKSU’DAN TAM DESTEK

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, Aksu ilçesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aksu ilçesinde pazarcı esnafıyla kucaklaşan Recep Özel ilçede hizmet veren esnafları da ziyaret etti. Ak Parti ilçe başkanı Neşet Erkorkmaz ve yönetiminin de eşlik ettiği Recep Özel, ilçenin kalkınması noktasında ne yapılabilecekse gerekli çalışmalarının fazlasıyla yapılacağının sözünü verdi.

MİTİNG DEĞERLENDİRMESİ

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’nın Isparta mitinginden memnun ayrıldığını söyledi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Isparta mitingi değerlendirdi. Isparta halkına katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Recep Özel, ‘Başbakanımız durmak yok çalışma devam talimatı verdi.

 Isparta’yı çok beğendiğini söyledi ve mitingin çok verimli ve güzel bir havada geçtiğini söyledi. Ayrıca Başbakanımız uğurlama yolunda Havalimanı ile Isparta arasındaki karayolunun kalitesinin artırılması noktasında ve sıcak asfalt atılması noktasında talimat verdi. Çalışmalara hemen başlanacak. Türkiye’de ne yapılıyorsa Isparta’nın daha çok alması noktasında çalışmamız devam edecek’ dedi.