Dernek Başkanı Nuri Uymazsoy, yaptığı açıklamada: ''Öncelikle hayırsever kardeşlerimin tümüne buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Ramazan ayları mübarek olsun.Isparta'mıza yapımı devam eden camimiz hayırlı olsun.Isparta'da ilklere sahip bu Camimizi inşallah en yakın zamanda bitireceğiz.

2016 yılında bir hayırseverimizin belli miktar verdiği yardım ile başlayan Camii inşaatımız hızla ilerlemektedir. Cami inşaatımızın bitirilmesi için yardıma ihtiyacımız vardır.İnşaatta hedefimiz siz değerli yardımseverlerimizin katkılarıyla en kısa zamanda Camimizi hizmetinize açmaktır.

İRTİBAT:  0 536 799 27 62

Camimizin şu anda alçı işleri bitmek üzeredir.Camimizin halısını bir hayırsever vatandaşımız üstlendi. Allah razı olsun. Cami inşaatımızın %80 kısmı bitmiş durumda.

Isparta'da ilklere sahip olacak olan Camimizde merkezi sistem süpürmede bu camimizde olacaktır.(Gizli yapılan borular ile süpürge gözükmeden belirli yerlerde priz gibi aparatlar olacaktır. Dışarıda sadece süpürgenin borusu olacaktır boruyu aparata takıp bölgesini süpürecektir.Süpürge taşıma gezdirme sorunu olmadan kolayca temizlik yapılacaktır.)

Minarelerimiz Selçuklu,Osmanlı ve Arap şerefelerinin karışımı olarak yine Isparta'da ilk olma özelliğini taşıyacaktır.

Titanyum kaplama yapılan kubbe Isparta'da yine ilklerden olma özelliğini taşıyor.

Camimiz hizmete açıldığında 2.500 kişiye kapalı alanda hizmet verecektir.

ISPARTA'NIN İBADET MERKEZİ OLACAK

Cami hizmete açıldığında Ispartanın merkezi olacak. Hac,Umre,Cenaze programlarının buradan yapılması planlanıyor.Bu plan gerçekleşirse hem Isparta halkı Hac,Umre,Cenaze programlarını rahartça araç sorunu olmadan aileleriyle geniş meydanda rahatça değerlendirecektir. Cami projemizi yaparken bu yıla değil ilerisi için uzun yıllar sorun çıkarmadan rahatça hizmet edecek şekilde özellikle dikkat ederek planladık.Sıradan proje yapmadık elle gösterilir proje yaptık.Herşeyi hayırseverlerimize layık bir Cami için ve halkımızın istediği özelliklere sahip Cami olsun diyerek gerçekleştiriyoruz.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Cami yapılmasına vesile olan ve yapımında katkısı olan tüm hayırseverlerimize çok çok ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşaatın bitirilmesi için yardıma ihtiyacımız var.  İnşallah yakın zamanda bu konuda duyarlı hayırseverlerimiz gerekeni yaparlar. Bizlerde inşallah en kısa zamanda Camimizi ibadete açarız.''dedi.

İRTİBAT:  0 536 799 27 62

Kubbe süslemesi Edirne Selimiye Caminin süslemesi gibi yapılıyor.

Dernek başkanı cami inşaatından ayrılmıyor. Çalışmaları anlık takip ediyor.

İRTİBAT:  0 536 799 27 62

,

İRTİBAT:  0 536 799 27 62

İRTİBAT:  0 536 799 27 62

İRTİBAT:  0 536 799 27 62