Başkan Özer yaptığı paylaşım da şu ifadelere yer verdi;

Değerli Milletvekilimiz sayın Recep ÖZEL ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı sayın Fatma VARANK Hanım’ı ziyaret ederek ilçemize yapılacak TOKİ konutları hakkında istişarelerde bulunduk. 
Ayrıca TBMM Başkanvekili sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ ve Milletvekilimiz sayın Mehmet Uğur GÖKGÖZ’ü ziyaret ederek Yalvaçımızla alakalı uzun ve olumlu istişarelerde bulunduk. 

 Milletvekilimiz Recep ÖZEL ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretimizde Yalvaçımıza yapılacak olan TOKİ konutlarımızın gelecek aylarda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıklanacak 100.000 konut programına DAHİL EDİLDİĞİNİ öğrendik. Konut sayımızı en yüksek seviyede tutacak şekilde planlanan TOKİ konutlarımız Kızılca Mahallemize yapılacak. 
Söz verdiğimiz gibi TOKİ konutlarımızı Yalvaç’a kazandırma noktasında hiçbir sorun ve aksaklık bulunmamaktadır. 

1 Nisan'da okullar tatil mi? Beklenen haber geldi 1 Nisan'da okullar tatil mi? Beklenen haber geldi

TBMM başkan vekilimiz sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ ziyaretimizde; Müteahhid firma tarafından konkordato ilan edildiği için sorun oluşan Ek Hastane Binamız için yaptığımız görüşmeler sonucunda müteahhid firmanın son torba yasada çıkan tasfiye hakkından faydalandığını ve 20.05.2022 cuma günü tasfiye sürecinin tamamlanacağını ayrıca 23.05.2022 pazartesi gününden  itibaren yeni ihale sürecinin başlatılacağı ve hiçbir aksamaya ve gecikmeye mahal vermeden ivedilikle yeni ihalenin yapılacağının bilgisini almış bulunmaktayız. 
Süreci tüm Milletvekillerimiz ile birlikte yakından takip ederek sorunsuz bir şekilde bu süreci tamamlatarak tomografi ve röntgen cihazlarımızda olduğu gibi ek hastanemizi de Yalvaçımıza inşallah kazandıracağız.