‘’Kosgeb deseğiyle kadın girişimcileri yalnız bırakmayan devletimize çok teşekkür ediyorum Aldığım destek ticari yaşama adım atmada beni cesaretlendirdi. Çalışma alanımda nakit alış veriş yapılması gerektiği için yapılan destek sayesinde kimseye borçlu olmuyorsunuz, bankalardan kredi çekmiyorsunuz. Bu nedenle kendinizi daha güvenli ve rahat hissediyorsunuz. Böylelikle iş yaşamında  başarıyı da daha kolay yakalayabilme şansımız olacaktır’’ diyen  ve Yalnız benim değil tüm annelerin de çocukları ve aileleri için temiz, hijyen bir ortam sağlama kaygısı taşıdıklarını gözlemledim’’  ifadesinde bulunan Zühra Ak,’’ İlimizde temizlik ürünleri satan ilk kadın işletmeciyim sanırım.

Hepimiz anneyiz, çocuklarımızın sağlıklı ortamda yaşaması için elimizden geldiğince evimizin temizliğinde hassas davranıyoruz. Kullandığımız ürünlerin içeriği ve üretimi hakkında bilgi sahibi değiliz. Yalnız benim değil tüm annelerin de çocukları ve aileleri için temiz, hijyen bir ortam sağlama kaygısı taşıdıklarını biliyorum.  Bütün dünyayı sarsan ve hepimizi endişe içerisinde bırakan Covid-19 nedeniyle insan sağlığının ne kadar önemli olduğunu yaşayarak görüyoruz. Bu nedenden dolayı yapabilir miyim  düşüncesiyle harekete geçtim ve aldığım Kosgeb desteğiyle temizlik ürün satışı üzere  işletmemi açtım.

Burada satışını yaptığım ürünleri pandemi süresince öncelikle kendi evimde sıklıkla kullandım ve deneyimledim. Kalitesinden emin olduğum, kendi çocuğum ve ailem için kullandığım bu ürünleri başka ailelerin de kullanabileceği düşüncesiyle girişimde bulundum. Uzun zaman üzerinde düşündüğüm bir proje değil, bir an da gelişen bir düşünce oldu. Günümüz ihtiyaçlarından olmazsa olmaz diyebileceğimiz en başta dezenfektan, maske, çocuk maskesi, eldiven, kolonya, tek kullanımlık bardak, tabak olmak üzere, yer fırçaları, bulaşık deterjanı, yüzey temizleyicileri gibi oldukça geniş ürün çeşidimiz var. Yalnız evlerin değil, büyük küçük tüm iş yerlerinin temizlik ürün ihtiyacını karşılama kapasitesine sahibiz. Öncelikle insan sağlığını düşünen ve ürün  kalitesini belgeleyen firmaya ve 2 yıldır kullandığım ürünlere güveniyorum,aynı güven duygusuyla değerli halkımıza da öneriyorum. Gönül rahatlığıyla kullanabilirler’’ dedi.