Özellikle hafta sonları evlerinin önünde oynamak zorunda kalan çocukların en büyük sıkıntısı  Sav Kasabası’nda parkın olmaması.  Sav mahalle sakinleri “Çocukların oyun oynayıp stres atabilecekleri bir parkımız yok. Yetkililerden park yapmalarını istiyoruz”  diye konuştu.

Mahallelerine park yapılmasını isteyen çocuklar, “ Kasabamıza  parkı istiyoruz. Okul çıkışlarında vaktimizi parkta geçirmek istiyoruz. Her gün sıkılıyoruz top oynamaktan. Hafta  sonlarında  bile  günümüzün bir çocuğu  evde  geçiyor. Parkın olmaması bizi çok üzüyor” şeklinde konuştular.

Çocukların vakitlerini geçirebilmesi için kasabaya parkın yapılmasının çok iyi olacağını söyleyen mahalle sakinleri, “ Kasabamıza parkın yapılması çocuklarımız açısından çok iyi olacak. En azından arkadaşlarıyla birlikte toplanıp hoş vakit geçirebilecekleri yer olur. Çünkü çocuklarımız sürekli aynı şeyi yapmaktan sıkıldılar” dediler.

Öte yandan konuşan diğer bir mahalle sakini ise, Mahallemizde çocuklar ve ailelerin kullanabileceği parklar yapılmasını istiyoruz. Başka mahallelerde bunun örneklerini görüyoruz. Bizim mahallemizde de yapılmasını bekliyoruz” diye konuştu.