Parklarda kış temizliği

 

Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü kış mevsimi nedeniyle parklarda temizlik seferberliği başlattı. Özellikle Sonbahar mevsimi itibari ile sararan yaprakları temizlerken budanması gereken ağaçların da bakımını yapmaktalar. Ayrıca müdürlük kış mevsimi itibari ile orta refüj ve kaldırımlardaki süs bitkilerini de kış mevsimine göre ayarlıyor.

Belediye Başkanı Hasan Balaman, “Isparta"nın her yönden kalkınması için arkadaşlarımız görevleri doğrultusunda çalışmaktadır. Isparta"nın modern bir kent görünüme kavuşması için İmar Müdürlüğümüz, Genel İmar Revizyon çerçevesinde, hazırlıklarını tamamlamış yeni yapılacak konutların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bir sistem kuruyorlar.

 

Bu arada Isparta"nın sokakların kaldırımlarının yapılması ve yollarının asfaltlanması için de Fen İşleri Müdürlüğümüz gerekli çalışmalarını sürdürmekte. Bu arada Fen İşleri Müdürlüğüz Isparta"mızın çeşitli bölgelerinden geçen derelerin ıslahı için de çeşitli kamu kuruluşları ile işbirliği yaparak bu alanları da yürüyüş ve seyir yolu haline getirmeye çalışıyor.

 

Park Bahçeler Müdürlüğümüz de görüntü kirliliği ile mücadele ederek Isparta"da bulunan tüm parklarımızın sonbahar mevsimi nedeniyle dökülen yaprakları temizlerken ağaçların da budamasını gerçekleştirmektedir. Ayrıca Müdürlüğümüz, Isparta"mızı adına yakışır yani güller diyarı olan bir şehir haline getirmek için kış şartlarına uygun çiçekler dikerek Isparta"mızı nakış nakış süslemektedir” dedi.