Isparta'nın mesirelik alanlarında olan Gökçay'da bulunan Kervansaray Restaurant Türk Patent Enstitüsü'nden patent alarak markasını tescil ettirdi. İşetme Sahibi Hasan Sözer, ISO 9001 belgesini almak için de çalışacaklarını söyleyerek, bunun için gerekli olan bir takım tadilatları gerçekleştireceklerini söyledi.

   Restaurantında basın toplantısı düzenleyen Sözer, Ispartalılara ve Isparta'ya gelen herkese en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti. Sözer, rekabetten ziyade müşteri memnuniyetine önem verdiklerini ifade etti. Türk Patent Enstitüsü'nden aldıkları paten ile markalarını tescillediklerini aktaran Sözer, restaurantın menüsünde de bir takım değişikliklere gidildiğini belirtti.

    Bundan sonra menüden yemek seçen müşterinin yediği yemeğin içinde neler bulunduğunu da göreceğini vurgulayan Sözer, açık mutfak sistemiyle de her zaman denetime açık olduklarını açıkladı. 500 kişilik restaurantta 50 personelle hizmet verdiklerini de sözlerine ekleyen Sözer, ISO 9001 kalite belgesini almak için de çalışacaklarını söyledi. Sözer, basın açıklamasının ardından personelle basın mensuplarına poz verdi.