Performans, Konfor ve Bağlanabilirlik Bir Arada : Honda Civic

Honda, uzun yıllardır Japon teknolojisini ve üretim anlayışını en iyi şekilde sunan markalar arasında bulunuyor. Sürücü odaklı yaptığı üretimler ile adından sık sık bahsettirerek sektörün öncü isimleri arasında yerleşiyor. Her ürettiği araç, zamansız bir şekilde uzun ömürlü olarak kullanılabiliyor. Dış tasarımın mükemmelliği ve yüksek performansın yeni nesil teknoloji ile buluşturulması sayesinde ortaya muhteşem arabalar çıkıyor. Son yıllarda kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen modellerden biri de Honda Civic oluyor. Bu model, hem geniş iç hacmi hem de üstün motor performansı ile birçok kullanıcıdan geçer not alıyor. İşte Honda Civic’in sahip olduğu mükemmel detaylardan bazıları;

Mükemmel Bir Seyahat Vadeden Performans 

İyi bir seyahat için gerekli olan donanımların en başında motor geliyor. Motorlar, sadece hareket etmenize yardımcı olmuyor. Aynı zamanda kısa ya da uzun mesafede yüksek verim elde etmenizi de sağlıyor. Honda Civic modelinde kullanılan 1.5L VTEC Turbo motor, bu verimi en iyi şekilde size sunuyor. Yakıttan tasarruf etmenizi de sağlayan bu motor, 180 PS güce sahip. Honda markasının profesyonel ve uzman mühendisleri tarafından dizayn edilen VTEC motor, özel teknolojiler ile donatılıyor. Bu sayede yolculuk boyunca herhangi bir sorun yaşamanızın önüne geçiliyor. Aynı zamanda araçta motor devrine göre vitesin belirlenmesine yardımcı olan CVT şanzıman kullanılıyor. Bu şanzıman, sizin yakıttan tasarruf elde etmenizi sağlarken performansınızın bir an olsun düşmesini de engelliyor. Honda Civic modeli tasarlanırken direksiyonun yan kısımlarına kulakçıklar ekleniyor. Bu kulakçıklar, aracın 6.vitese kadar yükselmesine yardımcı oluyor. Böylece Honda Civic Sedan’ı kullanırken manuel otomobil deneyiminizi de gerçekleştirebilirsiniz. Araçta bulunan motor özellikleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Diğer tüm özellikleri kendi avantajınıza kullanarak keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz. 

Kendinizi Evinizde Hissedeceğiniz Konfor 

İşe, okula, gezmeye ya da tatile giderken sürekli olarak otomobilinizi kullanabilirsiniz. Günlük hayatta sürekli olarak aracınızda vakit geçireceğinizden dolayı bazı detayların sizin lehinize olması gerekiyor. Bunun en başında ise aracın iç tasarımının konforlu olması geliyor. Koltukların yapısından kol dayama detaylarına kadar tüm kısımların sizi rahat ettirmesi gerekiyor. Bunun farkında olan Honda, Civic modelini üretirken tüm detaylara büyük önem veriyor. Civic’in sahip olduğu ergonomik tasarım, sürüş deneyiminizi daha keyifli hale getiriyor. Elektrikli bel desteği, sürücü koltuğunda yer alıyor. Gerekli zamanlarda ısıtma özelliği devreye girerek konforunuzun artırılmasını sağlıyor. Yaz sıcaklıklarında ya da kış soğuklarında ihtiyaç duyulan klima ise yeni nesil teknoloji bir araya getiriliyor. Çift bölgeli otomatik klima, ortamın sıcaklığını doğru düzeyde ayarlayarak sizi rahat ettiriyor. Honda Civic modelinin sahip olduğu en önemli avantaj ise anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi. Aracın sahip olduğu bu özellik, anahtarı cebinizden çıkarmadan harekete geçmenize yardımcı oluyor. Otomobilin ön tarafında multimedya ekranı mevcut. Bu ekran üzerinden gece görüş kamerasına ulaşabilirsiniz. Kamera, aracınızı park ettiğiniz sırada size 3 farklı açı sunuyor. Böylece otomobilinizi park ederken engelleri kolaylıkla fark edebiliyorsunuz. 

Multimedyaya Hakim Olabileceğiniz Üst Düzey Bağlanabilirlik

Honda Civic modelinde bulunan bağlanabilirlik sistemleri sizin multimedya verilerine kolaylıkla ulaşmanızı ve kullanmanızı sağlıyor. 7” dokunmatik ekran üzerinden akıllı cihazlarınıza kolaylıkla erişebilirsiniz. Apple CarPlay uygulaması üzerinden aramalarınıza cevap verebilir ya da mesajlarınıza geri dönüş yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra cihazınızdaki müzik verilerine de ulaşarak keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz. Geniş ölçülere sahip olan ekran üzerinden navigasyon uygulamasını da takip edebilirsiniz. Böylece gitmek istediğiniz yerlere doğru yollardan ulaşabilirsiniz. Honda Civic modelinin tüm özelliklerinden en iyi şekilde yararlanarak unutamayacağınız bir yolculuk geçirebilirsiniz.