SDÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ulvi Erhan Erol, ''Peyzaj Mimarlığı Yurtdışı Uygulamalar Ödülü'' kazandı.
  
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ulvi Erhan Erol tarafından hazırlanan “Hunting Lodge” isimli proje, Peyzaj Mimarlığı alanında 2015- 2016 yılları Sektörün Oscar'larının belirlendiği “Plant Ödülleri Proje Yarışması”nda ödül almaya layık görüldü.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı sektöründe en iyilerin ödüllendirildiği törende Erol, “Peyzaj Mimarlığı Yurtdışı Uygulamalar Ödülü”nü UEE Desing & Planning Landscape Architecture International adına aldı.

“Plant Ödülleri”, Ülkemiz “süs bitkisi” üretiminde çağdaş ve yenilikçi yaklaşımları, ekonomiye ve “Peyzaj Mimarlığı” meslek disiplinine katkıyı özendirmek amacıyla iki yılda bir düzenleniyor. Bu kapsamda seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 2015 yılında da ödül yine Üniversitemizden Yrd. Doç. Dr. Ulvi Erhan Erol’a verilmişti.

Aynı zamanda İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Danışmanlığı görevini yürüten Erol ayrıca, “Akıllı Park Projesi” ile 2010 yılında "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Özel Jüri Ödülü", "Ters Türk Bahçesi" ile 2013 yılında Igs Uluslararası Bahçe Fuarında Gümüş Madalya, 2013 Dünya Bahçeleri Yarışmasında da “Uluslararası Tanınırlık Ve Hamgurg  Valisi Özel Ödülü”nü almıştı.