CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANAN PİDE SALONU SAHİBİ TAHLİYE OLDU
Isparta’da bir pide salonu sahibi M.E, işyerinde çalıştırdığı erkek elemanına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı. Bir süredir cezaevinde yatan M.E. tahliye oldu.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Isparta’da Pide Salonu çalıştıran M.E, işyerinde çalıştırdığı erkek personeline tacizden tutuklandı. Olay geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddialara göre Isparta’da bir pide salonu sahibi M.E, işyerinde çalıştırdığı erkek elemanına cinsel istismarda bulundu.

Cinsel istismara maruz kalan genç ise o anları kamera kaydına aldı. Olaydan birkaç gün geçtikten sonra çalışan genç durumu babası ile konuştu. Babası ile iş yerine giden gencin, tacizde bulunduğu iddia edilen işveren ile 400 Bin lira para karşılığı anlaştığı öne sürüldü. Olaydan kısa bir süre geçmesinin ardından baba ve çalışan genç tekrar işveren ile görüştü. Ve bu sefer 500 Bin lira para istedi. İşverenin bu durumu kabul etmemesi üzerine çalışan genç ve babası adli makamlara başvurdu.

Erkek çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen İşveren M.E, gözaltına alınarak ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.