14 bin metrekare alanda personel barınma alanları, dinlenme yerleri ve sosyal tesis alanlarından oluşan Pınargözü Bademli Su Fabrikası, yaz aylarında üretime başlayacak.

SU İLE BİRLİKTE GAZLI İÇECEKLERDE ÜRETİLECEK

Günlük 420 ton su işleme kapasitesine sahip fabrikada, çeşitli hacimlerde cam, pet ve dönüşümlü polikarbonat ambalajlarda doğal kaynak su üretimi ile birlikte gazoz gibi gazlı içeceklerinde üretimi yapılacak.

İlk aşamada 25 kişinin istihdam edileceği fabrikada satış potansiyeline göre çalışan sayısı arttırılacak.

SUYU EN DOĞAL HALİYLE TÜKETİCİYE ULAŞTIRACAĞIZ

Ürünlerin depolar ve bayilik sistemiyle tüketici noktalarına ulaştırılacağını belirten Pınargözü Bademli Su Fabrikası Müdürü Levent Önal, dolumu yapılacak kaynak suyunun yerleşim, sanayi ve tarım alanlarından oldukça uzak bölgede çıktığını söyledi.

Dış etkenlerden ari, kaynaktan çıkan doğal suyun hiçbir özelliğini yitirmeden taşınmakta olduğuna dikkat çeken Önal, suyun kimyasal ve mineral yapısıyla oynanmadan en doğal haliyle tüketiciye ulaştırılacağını kaydetti.

HAZIR SU SEKTÖRÜNDE İDDİALI BİR MARKA OLACAĞIZ

Son olarak ihracat görüşmelerinin devam ettiğini belirten Fabrika Müdürü Levent Önal; “Bölge ve ülke ekonomisi adına önemli bir yatırım olan Pınargözü Bademli Su Fabrikası hazır su sektöründe iddialı bir marka olarak piyasaya çıkacak. Biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Son teknoloji ile üretim yapacak olan bu tesis tamamen yurtdışı sermayesi ile yapılmıştır. Yatırımcımız kardeş ülke Azerbaycan’dandır.

Amacımız; milli ekonomiye katkı ile birlikte insanların en doğal haliyle su tüketmelerini sağlamaktır.” Dedi.