IGC Başkanı Mustafa Baş Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı ziyaret etti. 

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş başta İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve diğer Emniyet birimlerini ziyaret ederek Polis haftasının hayırlı olması dileklerinde bulundu.
IGC Başkanı Mustafa Baş beraberinde Başkan Yardımcısı Emre Altuğ, Genel Sekreter Selçuk Öçal,  Oluşum Gazetesi ve Bomba32 internet sitesi Yazı İşleri Müdürü Ali Çevikbaş, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz, Haber Gazetesi Genel Müdürü Ruzin Azerhan, Duayen Gazeteci Nasuh Özkan Polis Teşkilatının 177. Yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı makamında ziyaret ederek polis haftasının hayırlı olması dileğinde bulundu. Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, “Polis Teşkilatımızın fedakar ve başarılı çalışmaları her zaman bizleri gururlandırmıştır. Özellikle şahsınızda Isparta’da Emniyet olarak gerçekleştirilen çalışmaları bizler ve Isparta halkı her zaman takdirle karşılamaktadır. Bu düşüncelerle şahsınız da Emniyet Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıldönümünü kutluyor ve tüm polislerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.  
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’da, “Ben de bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatı olarak her zaman vatandaşın yanındayız, onların sorunlarına çözüm bulmak bizim görevimiz. Tekrar sizin şahsınızda tüm basın camiasına en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  
BİRİMLER DE ZİYARET EDİLDİ
Bu arada IGC Başkanı Mustafa Baş ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Turanlı’yı ziyaretin ardından önce Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Güneş’i ziyaret ederek karanfil takdiminde bulunarak Polis gününü kutladılar. IGC Heyeti daha sonra Emniyetin diğer birimlerini de ziyaret ederek polislere karanfil takdim ederek polis gününü ve haftasını kutladılar. Emniyet mensupları Basın mensuplarına bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler. 

Şok 24 30 Nisan İndirimleri Başladı Şok 24 30 Nisan İndirimleri Başladı