Nihat Sarı’nın Başkanlığında Dinar Belediyesi Meclis Salonunda Galerici esnafı ile bir toplantı gerçekleştirilerek proje hakkında bilgilendirme yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Dinar’da açılacak olan Galericiler Sitesi ile ilgili istişareler yapılarak, esnaflar ile birlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

GALERİCİ ESNAFI RAHATLAYACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK

Başkan Sarı projenin hazır olduğunu belirterek, “Seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz galericiler sitesi projemiz için siz değerli esnaflarımız ile bir araya geldik. İlçemizde Galericiler Sitemiz olmadığı için şehir içinde bulunan galericileri toplayabileceğimiz bir merkez oluşturmayı planlıyoruz. Galerici esnafını bir araya getirip bir bütünlük oluşturmak istiyoruz. Projemiz hazır. Fakat siz değerli esnaf arkadaşlarımız ile birlikte daha güzel ve modern bir site nasıl yapabiliriz amacıyla sizlerle bir araya geldik. Gayet güzel ve modern bir site olacağına inanıyorum. Böylelikle şehir içinde trafik yoğunluğunu da ortadan kaldırmış olacağız. Sitemizin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.