PROJE’DE ALTINBAŞAK REKORU KIRDI

            Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi ve Anadolu  Öğretmen Lisesi 2012 TÜBİTAK Proje seçmelerine 25 proje göndererek yeni bir rekora imza attı.

            Özel Altınbaşak Eğitim  Kurumları bünyesinde eğitim veren Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Andaolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi her yıl katıldığı proje yarışmalarında çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Geçen yıl bölgeden en çok proje ile katılan okul olan Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları bu yıl da 25 proje ile bu ünvanını devam ettirdi.

            Okul Proje Sorumlularından Müdür Yardımcısı Mahmut ÇOPUROĞLU yazdan itibaren çalışmalarını devam ettirdiklerini ve bunun verimini aldıklarını ifade etti.

            Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Proje Danışmanı Fizik Öğretmeni Osman MUTLU ise tüm yıl boyunca yaz döneminde hazırladıkları proje çalışma planına uygun olarak çalıştıklarını ve önümüzdeki yıl tüm öğrencileri proje çalışmalarına dahil edeceklerini ifade etti.

            Okul Müdürü Vahit ÇİFTÇİ ise proje çalışmalarında elde ettikleri ulusal ve uluslarası derecelere yenilerini eklemek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi ayrıca başta Proje Koordinatörleri Müdür Yardımcısı Kimya Öğretmeni Mahmut ÇOPUROĞLU ve Fizik Öğretmeni Osman MUTLU olmak üzere Danışman Öğretmenler Biyoloji Öğretmeni Cengiz CİBELİK, Bilgisayar Öğretmeni Yücel PENDİK’e, Kimya Öğretmeni Tuba ÇOPUROĞLU’na, Matematik Öğretmeni Yaşar ÇEVİKBAŞ’a, Tarih Öğretmeni Merve ATICI’ya ,Felsefe Öğretmeni Pınar KURT’a ve proje çalışan tüm öğrencilerine teşekkür etti.