Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Öpülen her el, okşanan her yanak, biraraya gelen her kalp, çözülen her itilaf karşımızda tüm heybetiyle duran sorunları aşmamızda bize çok değerli katkılar sağlayacaktır'' dedi.
Günaydın, Ramazan Bayramı dolaysıyla yaptığı yazılı açıklamada, tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle yüce Allah'ın rızasını kazanmaya çalışılan kutlu bir dönemin arkasından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Geride kalan bir aylık manevi arınmadan sonra ulaşılan Ramazan Bayramı'nda, küslerin barışacağı, dargınların kucaklaşacağı, şefkat ve merhametin her taraftan fışkıracağı bir ana gelindiğini ileten Günaydın, büyüklerin hürmetle hatırlanarak, küçüklerin sevgiyle karşılanarak, ikramlarla ve karşılıklı güzel dileklerle sevgi bağlarının daha da güçleneceğini ifade etti.
Başkan Günaydın, açıklamasında, ''Öpülen her el, okşanan her yanak, bir araya gelen her kalp, çözülen her itilaf karşımızda tüm heybetiyle duran sorunları aşmamızda bize çok değerli katkılar sağlayacaktır. Vatanımızın her yöresindeki hemşehrilerime Cenab-ı Allah'tan huzur, sağlık ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmelerini içtenlikle temenni ediyorum'' dedi.