Vatandaş, esnaf ve medya ile iç içe olan birimlerdeki yöneticilerin yerlerini değiştiren belediyede ilginç gelişmeler oluyor. Zabıta, Kültür ve Basın gibi birimlere bakarken sadece Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığın; etirilerek pasifize edilen Recep Erdem'in bundan böyle Çarşamba Pazarındaki bir büroda oturacağı öğrenildi.

 Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın vatandaş ve medyayla iç içe olan birimlerdeki yöneticilerin yerlerine başka isimleri getirmesiyle başlayan şok dalga devam ediyor. 'Daha önce Zabıta, Kültür ve Basın gibi birimlerden sorumlu iken son dakika operasyonuyla sadece Dış İlişkilerden sorumlu tutulan Başkan Yardımcısı Recep Erdem belediyeden de uzaklaştırıldı.

Edinilen bilgiye göre Erdem bundan böyle Dış İlişkiler personeliyle birlikte Yeni Çarşamba Pazarı'nda belediyeye ait bir büroda görev yapacak. Bununla ilgili Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın görev yazısını imzaladığı öğrenildi.

MÜDÜRLERİN GİDİŞİ DE ANLANAMIYOR

Hatırlanacağı üzere esnafla belediye arasındaki dahaönceki dönemde yaşanan olumsuzlukları bertaraf edip barış ortamı sağlayan Zabıta Müdüry İsmail Cemil Aydoğdu ile basın ve Belediye yönetimi arasında köprü olan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Balcı'nın görevden alınması da büyük tepki toplamıştı. Esnaf kesimi Aydoğdu'ya basın camiası da Balcı'ya sahip çıkmıştı. Şu ana kadar ne belediye yönetiminden ne de görev yerleri değiştirilen müdürlerden her hangi bir açıklama gelmedi.

Belediye Başkanı Günaydın'ın aynı operasyon kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne Hasan Balaman dönemindeki Müdür Halil Gülderen'in getirmesi de tepkinin diğer adresi olmuştu.

Kamu-Sen Isparta Şube Yönetim Kurulu, bu atamadan duyduğu rahatsızlığı hem Genel Merkeze hem de MHP İl Başkanlığfna bildirirken, Sendika, Gülderen'in görevden alınmasını talep etmişti. Tüm bu gelişmeler ışığmda önümüzdeki günlerde belediyede ne tür gelişmeler yaşanacak merak ediliyor.

Demokrat Gazetesi