AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar önemli hizmetlere imza atan ve 2002-2007 yılları arasında Isparta milletvekilliği görevini başarıyla tamamlayan Recep Özel, 12 Haziran 2011'de yapılacak genel seçimlerde hizmet için aday adayı oldu.
 
AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar önemli hizmetlere imza atan ve 2002-2007 yılları arasında Isparta milletvekilliği görevini başarıyla tamamlayan Recep Özel, 12 Haziran 2011’de yapılacak genel seçimlerde hizmet için aday adayı oldu.

2002-2007 yılları arasında AK Parti milletvekilliği görevini üstlenen ve Partinin kurucu il başkanlığı görevini de yapan Avukat Recep Özel, aradan geçen 9 yıl boyunca çizgisinden hiç sapmadan partisine desteklerini sürdürdü. Milletvekilliği görevi sona erdikten sonra partisi tarafından Düzce il koordinatörü olarak görevine devam eden Recep Özel, genel merkezin kendisine verdiği görevleri layıkıyla yerine getirdi.

Bugünden itibaren Isparta’da olacak eski milletvekilimiz Recep Özel, seçim boyunca aday olsada olmasada Isparta’da kalarak partisi için çalışmalarını sürdürücek.

Milletvekilliği yaptığı dönemde Ankara’da çok az bulunan merkezde ve ilçelerde bir çok hizmete imza atmış olan Recep Özel, yoğun talep üzerine tekrar hizmete talip oldu.

Biz de Oluşum Gazetesi olarak geçmiş dönemlerde yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor seçim döneminde başarılar diliyoruz. Isparta halkına hayırlı uğurlu olsun.

Olusum Gazetesi