BASIN AÇIKLAMASI
Karar Gazetesinden Mehmet OCAKTAN’ın 13 Mayıs 2019 Tarihli  ‘’Dindarlar Hiç Böyle Bir Hayal Kurmamıştı‘’ başlıklı yazısına istinaden:
Evet dindarlar gerçekten hiç böyle bir hayal kurmamıştı. İslami hassasiyeti yüksek insanların kendilerine iktidar verildiğinde, kerameti kendilerinden bilmelerini, koltukları altlarından alındıkları gün teselliyi CHP’nin, Fetönün kollarında arayacak kadar zelil bir duruma düşeceklerini hiç hayal etmemiştik. Zira bizler, Halid Bin Velid gibi muzaffer bir komutanın, görevi elinden alındığında, ‘’Ömer sağ oldukça fitne olmaz‘’ diyerek, Ebu Ubeyde komutasında bir er olarak savaşmaya devam ettiğini bilen ve bu şuurla hareket eden dava erleriyiz.

Evet, şimdi olduğu gibi senelerce millet iradesine, sandığın üstünlüğüne inanan bir duruş sergiledik. Halen de aynı duruşu sergiliyoruz. Şu anda da millet iradesinin FETÖ artıklarınca çalınmasına karşı hukuk mücadelesi veriyoruz. Milletin iradesine karşı, haklar ve özgürlükler konusunda  tarihimizin negatif sembolü olarak anılan 1940’lı yıllarda millete zulmeden CHP zihniyetinin tekrar hortlamaması için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz.

Yıllarca türlü mağduriyetlerin muhatabı olmuş, zulüm görmüş, ikna odalarında başörtüleri çekiştirilmiş kızlarımızın, başının dik durmasının mücadelesini veriyoruz. Milletin hakkının, millete teslim edilmesinin mücadelesini veriyoruz. Çalınan millet iradesinin, milletin hakemliğinde, şaibesiz olarak sandığa yansımasının mücadelesini veriyoruz. Ortada bir ayıp varsa, o da sizlerin, çalınan millet iradesine karşılık, hızsızların yanında saf tutmanızdır.

Bu haklı mücadelemizde türlü hezeyanlarla karşımızda duranların ne AK Partili olduğuna ve ne de AK Parti savunucusu olduğuna inanmıyorum. Yine iki yıl kadar önce sosyal medya hesabım üzerinden benzer bir açıklama yapmıştım. Orada da vurguladığım gibi;

Ömrümün geçen kısmında ve siyasi hayatım boyunca nerede durduğum, duruşum ve çizgim ortadadır, hep kamuoyu önündedir. Üniversite yıllarında başlayan dava mücadelemiz Avukatlık mesleğine başladığım ilk aylarda Refah Partisi ile devam etti.

Refah Partisi ile başlayan siyasi hayatım, her zaman onuruna ve şerefine nail olduğum AK Partimizin kurucu İl BAŞKANLIĞI görevinin ardından dört dönem Milletvekilliği ve şu anda da Parti Genel Merkezimizin Yüksek Seçim Kurulu temsilciliği ile devam etmektedir. 2012 yılında Adalet Bakanlığı'nın Resmi bir Programı için gittiğimiz Amerika'da o günün şartlarında o şerefsiz mahluka, teröristbaşına gerçekleşen ziyareti bu günlerde gündeme getirmek haysiyet cellatlığından başka birşey değildir.

Bunu gündeme getirenlerle, gündeme gelmesini sipariş haberlerle yaptırmaya çalışan güruha buradan açıkça sesleniyorum. Sizin kim olduğunuzu iyi biliyorum! Kimin hesabına ve ne için çalıştığınızı, bilerek ya da bilmeyerek(!) kimlere uşaklık ettiğinizi iyi biliyorum.

Her türlü yasal Hakkımı size karşı kullanacağım. Siz, neye hizmet ettiğinizi önce bir düşünün, fitne, fesat ve iftira ile bir yere varılmaz, hesaplar tutmaz. Yaptığınız bu yöntemi Fetö örgütü yıllarca memleket insanımıza uyguladı. İsterim ki; sizin o şerefsizlerden bir farkınız olsun! 

 Bu kadar açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor, siyasi hayatım boyunca söylediğim bir söylemi burada paylaşarak  sözlerime son vermek istiyorum.  "Bizim Davamızın Adı Berrak, Sonu Toprak, Dönen Alçak Olsun"

 
Recep ÖZEL
AK Parti Isparta Milletvekili
Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi