Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Başdeğirmen'in karşılanması sonrasındaki konuşmasında ''Seçimlerde Seviyeli bir rekabet gerçekleştirmek istediklerini ifade etti, Özel diğer adaylar bu kriterlerimizi bozdurtmasınlar biz saygılı seviyeli bir seçim süreci yaşamak istiyoruz'' dedi.

Özel şunları söyledi   “AK parti olarak geçmiş 10 yılı telafi etmek için adayımızla bismillah dedik. Gördüğüm tablo ne kadar çok doğru karar verdiğimizi, isabetle karar verdiğimizi,  12’den tutturduğumuzu gösterdi. Bugün  karşılama töreninde başkan adayımızın şehre girişinde bir takım insanımız rahatız olmuş olabilir ama özellikle bir başkaları rahatsız olmuş olabilir.  

Kimsenin rahatsız olmasına gerek yok. Biz 230 bin kişinin belediye başkanı olmaya şehrin genelinde 430 binin başkanı olmaya geliyoruz. Herkesin belediye başkanı olmaya geliyoruz.  Genel Başkanımızın elini güçlendirmeliyiz. Kimseyle kavga etmeyeceğiz bu süreçte. Kimseye kötü sözümüz kem sözümüz olmayacak. Ama onların olmadığı müddetçe.  Onlar bir yaparsa biz gerekeni yaparız. Bizden yana barış ortamında tatlı dilli güler yüzlü bir kampanya geçirilecek. Artık Isparta iktidarla buluşmaya Tayip Erdoğan’ın elini daha çok güçlendiremeye hazır. Ispartamız onun gücüne güç katsın istiyoruz.

Biz bu dönemi farklı yaşayalım istiyoruz. 2019’da çok farklı belediyecilik Isparta’nın çehresini değiştireceğiz. Sayın Belediye Başkanımızı gördüğünüz tablodan sonra sizlere emanet ediyoruz. Belediyeyi alma konusunda problemimiz yok ama güçlü bir şekilde alalım istiyoruz.  Başkanımızın eli daha güçlü olsun. Başkan seçilecek nasıl olsa diye yatmak yok. Daha çok oy alma hedefimiz olacak. 230 bin kişinin başkanı olacağız diyorum. AK Parti lider ülkenin lider partisi.  Ona yakışan bir kampanya sürecimiz olacak. İnşallah  sonunda Tayyip Erdoğan’a layık olacağız. Bizim davamızın adı berrak sonu toprak dönen açlık olsun diyorum” şeklinde konuştu

BELEDİYEYE AK PARTİ GELİYOR             

AK Parti Milletvekili Uğur Gökgöz  “Belediye yolculuğumuz hepimize hayırlı olsun. Isparta 31 Marta hazır. Durmak yok yola devam. Belediyeye AK Parti geliyor. Önümüzdeki 110 günde kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Sıkmadık el çalmadık kapı koymadan merkez başta olmak üzere diğer ilçe ve beldelerde 22’de 22 yapmaya var mıyız?” diye sordu.