Dün Ankara dönüşü Senirkent ilçesinde katıldığı iftar programıyla tekrar başlangıç yapan Özel , akşam Isparta Merkez’de kurulan Sahur Çadırlarında  gece geç saatlere kadar , Hemşehrileri ile hasret giderdi. 


 Bugün de adete “ Durmak yok , çalışmaya devam “ sözünün hakkını vermeye devam etti. Güne ev ziyaretleri ile başlayan Ak Parti Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Recep  Özel , ziyaretlerini STK ve sendika ziyaretleri ile sürdürmeye devam etti.

Bu kapsamda Umran Kültür Merkezi , Sağlık-sen ve Memur-Sen mensupları ile bir araya geldi. Isparta’ya ve ülkeye dair meseleler üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Recep Özel , ziyaretlerin son derece verimli ve faydalı geçtiğini ifade etti. 


Ak Parti Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Recep Özel , seçim çalışmaları kapsamında bu akşam da Yalvaç İlçesinde  olacağı ve orada hemşehrileri ile buluşacağını ifade ederek “ Liderimiz , Cumhurbaşkanımız , gecesini gündüzüne katıp , bu millet , bu ümmet ve tüm coğrafyalardaki mazlumlar için çalışırken , biz bir an bile duramayız , Durmak Yok , daha çok çalışmaya devam “ dedi.