ISPARTA’NIN GELİŞİMİNE VE DEĞİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ
MİLLETVEKİLİ ÖZEL: ISPARTA’NIN YENİ FİKİR VE SÖYLEMLERE İHTİYACI VAR

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, kısa adı IDGEP olan Isparta Değişim ve Gelişim Platformu üyesi işadamları ile buluştu. IDGEP Başkanı Nazmi Esen, Milletvekili Özel’e platformun kuruluş amacı, faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi, üyelerini tek tek tanıttı.

Isparta için birlikte hareket etme, güçbirliği oluşturmak amacıyla IDGEP’i kurduklarını belirten Esen, “Isparta için birlikte hareket etme, projelerde yer almak ve ortak akıl ile bir şeyler üretmek için çalışıyoruz. Bunun yanında bir çok sosyal sorumluluk projesi uyguluyoruz. Isparta’nın değişim ve gelişimine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Milletvekili Recep Özel de “ Isparta derdiyle bir araya gelmiş böyle değerli genç iş adamları ile bir arada olmaktan mutluluk duydum, gurur duydum. Isparta için ne yaparız düşüncesiyle bir araya gelmiş STK’ların Isparta için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Isparta için yapılacak çalışmalara ve şehrimizi doğru yöne yönlendirecek fikir ve projelere ihtiyaç var. Yeni söylemlere ihtiyaç var. Isparta adına inandığınız doğru söylemleri ve fikirleri kimseden çekinmeden dile getirin. Bizlerle paylaşın” diye konuştu.

Milletvekili Özel’in IDGEP toplantısı daha sonra karşılıklı soru-cevap şeklinde devam etti.

IDGEP Başkanı Nazmi Esen, Milletvekili Özel ve beraberindeki Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ile diğer misafirlere katılımları için teşekkür etti. Günün anısına Milletvekili Özel’e hediye takdim edildi. Milletvekili Özel de davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek IDGEP üyelerine başarılar diledi.