Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu esas üzerine inşa edilen Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihinin bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Milletvekili Özel, 23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen tek çocuk bayramı olduğunu söyledi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Milletvekili Özel," Geleceğimizin ışığı, ülkemizin teminatı olan çocuklara armağan edilen ve her yıl coşkuyla kutlanan bu önemli gün, milletimizin çocuklara verdiği değeri ortaya kaymaktadır. Hiç şüphesiz geleceğimiz olan çocuklarımızın milli egemenliğimizi ve demokrasimizi koruyarak geleceğe taşıyacaklarından endişemiz yoktur. Biliyoruz ki çocuklarımız dedelerinden, anne babalarından aldığı bayrağı daha da ileriye taşıyacaktır. Geleceğimiz emin ellerdedir. Çocuklarımız Türkiye'nin ileriye gitmesinde çok önemli roller üstleneceklerdir" dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, mesajında şu görüşlere yer verdi: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Atakan Yazgan, Hastane Caddesi'nde Esnafla Buluştu Atakan Yazgan, Hastane Caddesi'nde Esnafla Buluştu

Ülkemizin, istiklal ve istikbalimizin teminatı çocuklarımız ve dünya çocukları için huzurlu ve güven dolu bir gelecek diliyor, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 102. kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."