AK Parti Milletvekili Recep Özel, 31 Mart yerel seçimleri için adayların ve teşkilatların çok çalışması gerektiğine değindi.

Özel, “Adaylık için ne kadar mücadele ettilerse şimdi seçim için daha fazla mücadele etmeleri gerekiyor. Büyük sorumlulukları var. Partimin gücüyle seçilirim yok. Hepimiz daha çok kapıya gideceğiz ve daha fazla kişiye ulaşacağız. Kırgınlıklar, küskünlükler geçmişte kaldı, önümüze bakalım, seçimden galip gelmenin yoluna bakalım” dedi.
 
AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada adayların ve teşkilatların yerel seçimler için çok çalışması gerektiğini vurguladı. Özel, “Aday olabilmek önemli.

AK Parti bu dönemde yerel seçimlerde şuana kadar rekor düzeyde belediye başkan aday adayı, meclis üyelikleri aday adayı müracaatı aldı. Bunlardan belli süreçlerden geçtikten sonra sınırlı sayıda arkadaşı aday gösteriyoruz. Tüm aday adayı kardeşlerimize Teşekkür ediyoruz. 22 belediye başkan adayımızı vatandaşımızın huzuruna çıkıyoruz. Aday olmak güzel ama en güzeli 31 Mart’ta sandıktan çıkabilmek.

Genel merkezde bir tablo yaptık. Tulum çıkaran iller ayrı değerlendirme huşunda bir tablo hazırladık. Isparta olarak 22’de 22 yaparak o listenin en başında yer alalım istiyoruz.  Bu bizim dememizle olmuyor, adaylarımızın çalışmasıyla, teşkilatlarımızın çalışmasıyla oluyor. Adaylık için ne kadar mücadele ettilerse şimdi seçim için daha fazla mücadele etmeleri gerekiyor. Büyük bir sorumlulukları var.

Partimin gücüyle seçilirim yok. Hepimiz daha çok kapıya gideceğiz ve daha fazla kişiye ulaşacağız. En üst seviyede dünya liderimizin elini güçlendireceğiz. Kırgınlıklar, küskünlükler geçmişte kaldı, önümüze bakalım, seçimden galip gelmenin yoluna bakalım. 22’de 22 yapalım. Recep Tayip Erdoğan daha fazla mazlumların yanında olsun, zalimlere daha fazla siz zalimsiniz diyebilsin diyelim. Elini daha fazla güçlendirelim” dedi.