Önceki dönem Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı olan işkadını Ayşe Usta Hanımefendinin, iftar davetine katılım yoğundu. Dava insanı olmanın adaylıkla sınırlı olmadığının en güzel örneklerinden biri yaşanırken, aynı zamanda örnek olabilecek türden birlik beraberlik mesajları verildi.

Gecede, Ak Parti Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Recep Özel’e Yalvaçlılar yoğun ilgi gösterdiler. Gördüğü ilgiye, samimiyetle karşılık veren Özel , “Yalvaçlı hemşehrilerimizin gönlü ferah olsun, içleri rahat olsun, dertlerini derdimiz, sevinçlerini sevincimiz bileceğiz. Biz her zaman olduğu gibi, bundan sonra da biriz, beraberiz, bu davanın neferleriyiz” dedi.

İftar sonrası Çınaraltında vatandaşlarla çay içip sohbet eden Özel, daha sonra İlçe Teşkilatına geçti. Burada İlçe Başkanı Hayri Uyar ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Gösterdikleri gayret ve çalışmalardan dolayı Ak Parti İlçe Başkanı Hayri Uyar’ın şahsında tüm teşkilat mensuplarına tek tek teşekkür eden ve şükranlarını bildiren Özel, tekrar ziyaret edeceğini belirterek ilçeden ayrıldı.