Ak Parti Isparta Milletvekili Sayın Recep Özel, “Cumhur İttifakı” uyarısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıklamalarda bulunan Recep Özel; Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında yürütülen Cumhur İttifakının Şükrü Başdeğirmen ve Yusuf Ziya Günaydın’dan daha önemli olduğuna vurgu yaparak, her partilinin aklıselim içerisinde davranması gerektiğini söylemişti.

“İstiklal ve İstikbal” yolunda cumhur ittifakının  “Milli İradenin Tecellisi” olduğuna vurgu yapan Recep Bey;

 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin yalana, dolana sapmadan, karşılıklı iftiralara meydan vermeden her adayın kendi projesini açıkladığı güzel bir seçim olması dileğinde bulunmuştu.

Aynı konu hakkında Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’da açıklamalarda bulunmuştu…

Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında yürütülen Cumhur İttifakının “centilmenlikten” öteye bir anlaşma olduğunu ifade ederek; “Milliyetçi hareket Partisi ile aramızdaki ilişki centilmenlik ilişkisinin çok ötesindedir” demişti.

Vatandaşta bunu istiyor zaten;

“Birlik ve dirlik içerisinde millet olma ruhunu” istiyor.

Vatandaş;

Kavgadan, gürültüden uzak, hoşgörü ve saygı kuralları çerçevesinde herkesin projesini açıkladığı, kampanyasını yürüttüğü bir seçim olsun istiyor.

Cumhur İttifakı, masa başında pazarlığı yapılacak bir konu değildir.

İttifaka bu şekilde bakanların akıbetini Samsun’da gördük…

Samsun’da cumhur ittifakının ruhuna uygun şekilde davranmayan hem Ak Parti il başkanı hem de Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı görevlerinden alındılar. Azledildiler…

Cumhur ittifakı mademki; Milletin iradesi doğrultusunda istiklal ve istikbal mücadelesidir…

O zaman; Aman dikkat diyoruz…

Fitne ve fesat peşinde koşanlara itibar etmeden,

Egodan ve kibirden uzak; “istikrarımızın bozulmasına ve istikametimizin saptırılmasına” meydan vermeden cumhur ittifakının ruhuna uygun hareket edelim diyoruz.