2007 yılında Avrupa ve Asya"da büyük hedefleri olan Rosense"nin Hollanda Bayii Cobie Slabbekoorn ve Leo Zoaijer çifti, Rosense yeni ve bir Türk markası olduğunu belirterek, “Avrupa"nın Türk markalarına karşı kaybettiği prestiji Rosense ile yeniden kazanacağız” dedi.

   Rosense"nin Hollanda Bayiliğini yürüten Cobi Slabbekkoorn ve Leo Zoaijer çifti 2007 yılı çalışmaları ile ilgili olarak dün Isparta"ya geldiler. Gülbirlik Genel Müdürlüğü"nü ziyaret eden Hollandalı çift 2007 yılı ile ilgili Rosense"nin Avrupa ve özellikle Hollanda"da sürdüreceği çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

     6 aydır Rosense"nin Hollanda bayiliğini yürüttükleri öğrenilen Cobi Slabbekkoorn ve Leo Zoaijer çiftini Gürbirlik Genel müdürü Bolat Tamer karşıladı.

**GERÇEK GÜLSUYU ROSENSE İLE TANINDI

Hollanda"da vatandaşların Rosense"nin ürünlerini çok sevdiğini ve geniş bir kulanım ağı oluşturulmaya başlanıldığını söyleyen Hollandalı çift, Hollanda ve Avrupa"nın diğer ülkelerinde gerçek gül suyunun Rosense sayesinde anlaşıldığını belirterek, “Rosense ürünleri çok beğeniliyor. Rosense gerçek gül kokusunu alabildiğimiz tek ürün ve vatandaşlarımızdan herhangi bir tepki almadık” dediler. Hollandalı çift, Hollanda"da insanların Rosense"yi benimsediğini, kabullendiğini de kaydettiler. Hollanda"da gülsuyunun özelliklerinin Türkiye"de de bilinmediği gibi bilinmediğini belirten Cobi Slabbekkoorn ve Leo Zoaijer çifti, “Hollanda"da komşumuzun oğlunun yüzünü sivrisinek ısırmış ve yara olmuştu. Çocuğun sivrisinek ısırmalarına karşı alerjisi de vardı. Gülsuyu ile yüzünü yıkadıktan kısa süre sonra yarası iyileşti ve alerji de kayboldu. Gülsuyu göze damlatılabilir, içilebilir” dediler.

**AVRUPA"DA PRESTİJ ROSENSE İLE SAĞLANACAK

Cobi Slabbekkoorn ve Leo Zoaijer çifti, Rosense"nin yeni bir marka olduğunu ve bir de Türk markası olduğunun altını çizerek, bu nedenle sıkıntılar yaşanabileceğini söylediler. Cobi Slabbekkoorn ve Leo Zoaijer çifti, Türk markalarının Avrupa"da kaybettiği prestiji Rosense ile yeniden kazanacaklarını da ifade ederek, “Rosense sadece ekonomik açıdan değil, turizm yönünden de Türkiye"ye büyük katkılar sağlayacak b.ir ürün” dediler.

**ROSENSE"Yİ ALANYA"DA TANIDILAR

Cobi Slabbekkoorn ve Leo Zoaijer çifti, 8 yıldır Türkiye"ye tatile geliyor. Türkiye hayranı olan ve her yıl tatillerini Alanya"da geçiren çift Rosense"nin gül ürünleri ile Alanya"daki mağazada tanıştı. Alanya"daki mağazada Rosense"nin gül ürünlerini görmeleri üzerine Alanya bayiliği aracılığı ile Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer ile görüşen çift Hollanda bayiliğini alarak yaklaşık 6 aydır devam ettiriyor.

**HEDEF TÜM HOLLANDA"YA TANITMAK

Cobi Slabbekkoorn ve Leo Zoaijer çifti, 2007 yılı için kendilerini hazırladıklarını söyleyerek, “Rosense Nederland 2007 yılında tüm Hollanda"ya yayılmış olacak” dediler.