Saadet Partisi Isparta Miletvekili Adayları Yalvaç'ı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

İlçe binasındaki toplantıda adaylar Abdülbaki Özyurt, Hüseyin Yıldızhan, Adem Oflaz, Dinçer Demirezen partililer ve basınla tanışarak sohbet etme imkanı buldular. 

Tüm adaylar adına söz olan 1. Sıra adayı, Gelendost Yakalı İşadamı Abdülbaki Özyurt şöyle konuştu: 

''İki ekip halinde Yalvaç, köy ve kasabalarını ziyaret etmek için buradayız. 12 Haziran genel seçimleri ilimize ve Yalvaç'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Yapılacak olan bu seçimde Yalvaçlı hemşehrilerimizin en doğru kararı vererek Saadet Partisi'ne destek olacaklarına inancım tamdır. Dokuz yıldır mevcut iktidarın yapamadığı hizmetleri 1996-1997 Refah-Yol hükümetinde 11 ayda yapmıştık.

Bizler siyasi anlayışımız olarak çalışanın, üretenin, helal kazancın yanındayız. Bizim iktidarımızda rantiyeye yer yoktur. Bizim dönemimizde çiftçimiz, besicimiz altın çağını yaşadı. Bunu başarmak yine bizim görevimiz olacak. Biz bir avuç mutlu azınlığa değil, 72 milyona hizmet için siyaset yapıyoruz. Diğer partilerin yaptığı gibi vaat değil; yaptık diyoruz, yapacağız diyoruz.

Bu seçimde milletimiz ve Yalvaçlı hemşehrilerimiz, geçmişin muhasebesini yaparak sandıkta SP'ye destek vereceklerine inancım tamdır.''  SP'li adayların ziyaretine İl Başkanı Cevat Gencay'ın yanı sıra il yöneticileri, Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Mehmet Karataş, Yalvaç İlçe Başkanı Hasan Aksoy ve Yalvaç ilçe yöneticileri katıldı.