Geçtiğimiz Pazar Günü saat 11.40’da vefat eden ve ölümüyle tüm Türkiye’de olduğu gibi dünya ülkelerinde de büyük üzüntüye neden olan Saadet Partisi Genel Başkanı Merhum Necmettin Erbakan önceki gün İstanbul’da toprağa verildi.

ISPARTA TEŞKİLATI ANKARA’YA AKTI

     Erbakan’ın cenazesine katılmak üzere Isparta’dan 7 Otobüs ve onlarca özel araçla gerek teşkilat gerekse vatandaşların İstanbul’a gittiğini ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay, adeta Isparta’nın İstanbul’a aktığını söyledi.

GENÇAY; “HEM TÜRKİYE HEM DÜNYA SEVİYORDU”

     Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Gençay; “Bilindiği gibi Genel Başkanımız merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ülkemiz siyasetine 50 yılını vermiş, diğer bir deyişle ülke siyasetine 50 yılda damgasını vurmuş bir şahsiyetti. Kendisi, ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada da sevilen bir siyasetçiydi.

“VEFATI BİZİ DERİNDEN SARSTI”

     Yaptıkları ve söyledikleri ile ülke gündemine damgasını vuran bir isimdi. Geçmişte belki kendisini anlamayanlar şimdi söylediklerinin bir bir yaşandığını görünce hak veriyor. Ancak, kendisi bir anda aramızdan ayrılarak bizi derinden üzdü. Ben ve tüm teşkilatım kendisine Allah rahmet eylesin diyoruz, mekanı cennet olsun.

“MEKANIN CENNET OLSUN”

     Genel Başkanımızın vefatı nedeniyle önceki gün Isparta teşkilatı olarak Genel Başkanımızın defnedileceği İstanbul’a araç kaldırdık. Tüm teşkilatımızın yanı sıra yüzlerce vatandaşımız büyük ilgi gösterdi ve 7 otobüsün yanı sıra bir çok arkadaşımız da minibüs ve özel araçlarıyla hep birlikte İstanbul’a gittik. Oraya Türkiye’nin tüm vilayatlerinden gelen insanlarla Fatih Camiinde adeta bir insan seli, sevgi seli oluştu. İşte orada bir kez daha Genel Başkanımızın ne kadar çok sevildiğini anladık. Nur içinde yat sayın Genel Başkanımız” dedi.