Saadet Partisi Ocak ayı il divan kurulu toplantısında ilginç bir transfer olayı yaşandı. Geçmişte birlikte siyaset yapan ve daha sonra kurulan Has Parti'nin Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Hasan Şenol, eski partisine geri döndü. Belediye iş hanında bulunan parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Antalya eski il Başkanı Hasan Gürdal'da katıldı.

Has Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekteyken partisinden istifa eden Hasan Şenol'a rozetini SP İl Başkanı Cevat Gençay taktı.
 
İl Divan Kurulu toplantısında konuşan Cevat Gençay: "Hasan Şenol kardeşimiz bundan sonra ki siyasi mücadelesini bizlerle yani milli görüş çatısı altında sürdürecek. Kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
 
Saadet Partisine katılan Hasan Şenol'da: "Saadet Partisine katılmak-tan ötürü çok mutluyum. Milletimize ve İslam alemine hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
İl Divan Kurulu Toplantısına katılan Antalya SP eski İl Başkanı Hasan Gürdal, AK Parti hükümetine yüklenerek, şu açıklamalarda bulundu: "Siyasi partiler, ülkelerine, bölgelerine ve dünyaya hizmet etmek için kurulurlar, bunlarla ilgili projeleri olur. Eğer projeleri yoksa bizim hükümet gibi başka birilerinin planlarının parçası olur.
 
Ülkemizin ve bölgemizin feraha kavuşması için tek çözüm milli görüştür. Şimdi ki kurulan partilerin insanlığa faydalı projeleri yok. rahmetli genel başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız, hükümetini kurduğuna da finansman giderlerini yüzde 38'lerden, yüzde 8'lere düşürmüştü. Milli Görüşün 4 partisi kapatıldı. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. AK Parti hükümetin başına geldiği yıldan itibaren her yıl 100 milyar dolar borçlanıyoruz. Şimdi soruyorum nasıl oluyor da ekonomimiz iyi oluyor her yıl dış ticari açığı veriyoruz" dedi..