Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte vücut dirençleri de düştü. Vücut direncini artırmak için sağlıklı ve doğal yollar arayanlara kış çorbaları lezzetli bir alternatif sunuyor. Bu çorbaların başında da işkembe ve paça çorbası geliyor.

Havaların soğuması ile vücut dirençleri de düştü.  Düşen vücut dirençleri için sağlıklı ve doğal yolar arayanlara çorbalar lezzetli bir alternatif sunuyor.

Isparta'da sabah çorbalarının vazgeçilmez adresi Gül Petek Sanayide Bulunan Ramazan Usta yönetimindeki Bizim Lokantadır. Gül petek sanayi sitesi c blok no:4 'de müşterilerine hizmet veren Bizim Lokanta güne güzel başlamanız için size en lezzetli çorbaları sunuyor.

Havaların soğuması, vücut direncini düşürüyor. Bağışıklığı güçlendirip hastalıklardan korunmada içimizi ısıtan kış çorbaları yardıma koşuyor. İçerdiği çinko ile bağışıklığı güçlendiren #işkembe çorbası kolesterolü dengeliyor. Kanser 'li  hücrelerin yayılmasını engelliyor. Grip 'ten koruyor. Eklem Romatizma şikayetlerini hafifletiyor.

Sabahları Çorbada iddialı olduklarını söyleyen İşletme Sahibi Ramazan Yıldız, en güzel malzemelerin harmanlanmasıyla pişirdiğimiz İşkembe, Tarhana, Kelle mercimek, Tavuk, Kelle Tandır çorbalarıyla, Gün boyu Kuru Fasulye, Arnavut Ciğeri, Banak, Tas Kebabı, Patlıcan Kebabı, Tavuk Sote, Musakka, Orman Kebabı, Günün Sürpriz yemeği, Yemek Sonrası Fırında Sütlaç, Kabak Tatlısı, Kaymaklı Sade Kadayıf, Atom gibi enfes tatlı seçenekleriyle, geniş otoparkıyla müşterilerine en güzel hizmeti sunuyor.

Isparta’nın sanayi firmalarından Bizim Lokanta Sahibi Ramazan Usta; Bütün vatandaşlarımızın kış aylarında yukarıda anlattığımız İşkembe Çorbasının faydalarından dolayı herkesin haftada en az iki sefer evde veya ev usulü yapan restoranlarda içmelerini tavsiye ediyoruz.

Adres:Gül Petek Sanayi Sitesi C blok no:4 'de müşterilerine hizmet veren Bizim lokanta'nın iletişim numarası ise 0542 611 32 86

Otomobil takla atarak ters döndü : 1’i ağır 5 yaralı Otomobil takla atarak ters döndü : 1’i ağır 5 yaralı