KOSGEB öncülüğünde geleneksel olarak düzenlenen KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri yarışmasının finalistleri belli oldu. 

Bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri yarışmasının finalistleri açıklandı. Dokuz ana başlıkta verilecek olan ödüller için her dalda yapılan başvurular arasından 44 finalist belirlendi.  

Sabuncu Sabuncu Katran Damlası Proje Koordinatörü Süleyman Yeşilyurt, ozmetik sektöründe İnovatif bir ürün ortaya koymanın kıvancını yaşadıklarını belirterek, “Bir sabun’a inovatif bir özellik kazandırmak Türkiye’de yapılmış ilk çalışmadır. Beşincisi düzenlenen KOSGEP ödül törenine Isparta’dan ilk defa bir firma finalist olarak katılmakta. Isparta’mızı en iyi şekilde temsil ettiğimiz mutluyuz” dedi.

Bu arada KOBİ’lerin rekabet güçlerini geliştirmeye ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik nitelikli hizmet sunarak, KOBİ’lerin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını artırmak misyonu ile KOBİ’lere ve Girişimcilere hizmet ve desteklerini sunan KOSGEB, başarılı işletmelerin ve girişimcilerin ödüllendirilmesi amacı ile 28.02.2012 tarihinde geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi planlanan “KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri” uygulamasını başlattı.