Okul idaresi,çalışanları,öğrencileri ve velileri  bir aile olarak,okul yemekhanesinde kurulan  iftar sofrasında bir araya geldi.Bu anlamlı buluşmayı geleneksel olarak her yıl Ramazan ayında gerçekleştirdikleri bilgisini veren Okul Müdürü Sezgin CELEP, okulun kuruluşu ve  eğitimleri hakkında ’’Okulumuz hayırsever işadamı Yılmaz KASAP tarafından annesi adına yaptırdığı 21 derslikli okul binası ve babası adına yaptırdığı 216 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonundan oluşmaktadır. Okulumuzun  açılışı 24 Temmuz 1997 yılında 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman DEMİREL tarafından yapılmıştır.

Okulumuzda Muhasebe ve Finansman alanında Bilgisayarlı Muhasebe, Dış Ticaret ve Ofis Hizmetleri dalları; Bilişim alanında ise Web Programcılığı dalı bulunmaktadır. Okulumuz gündüzlü ve yatılıdır. 216 kapasiteli Pansiyonumuz kız –erkek karmadır. Öğrencilerimiz çevre ilçelerden, köylerden ve yakın illerden gelmektedirler. Öğrencilerimize eğitim öğretim ortamları ve materyalleri en üst düzeyde sağlanmaya çalışılmakta öğrencilerimizin okulu ve özellikle pansiyonu sahiplenmeleri ve kendi ev ortamlarını aratmayacak şekilde yaşam alanları sağlamaya çalışmaktayız.

Zaman zaman öğrenci veli ,öğretmen ve çalışanlarla birlikte çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmaya çalışmaktayız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı başarılı ve kişilikli, insani değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmeye gayret etmekteyiz. Okulumuzda bütün çalışanlar; idareciler, öğretmenler ve diğer yardımcı personeller hep birlikte “biz” anlayışıyla hareket etmekte keyifli bir çalışma ortamı oluşturmaktayız. Okulumuzdaki bütün paydaşların yüksek oranda memnun olması bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı oluşturmaktadır. Bütün arkadaşlarımızla birlikte daha iyiye ulaşmak için gayret etmeye, azimle çalışmaya devam edeceğiz’’ şeklinde bir açıklamada bulundu.Elif AKGÜL