SAFİYE SOYMAN OĞLUNUN TEDAVİSİ İÇİN ARİF DEMİR'E GELDİ

ÜNLÜ sanatçı Safiye Soyman, oğlunun hastalığının tedavisi için Isparta’ya geldi. Arif Demir'in evinde oğlunun tedavisini yaptıran Soyman açıklamalarda bulundu.

Isparta’da bulunma amacını anlatan ünlü sanatçı Safiye Soyman; MS hastalığına yakalanan oğlunun tedavisi için geldiğini anlattı.Soyman, arif hoca ile bir süre önce dostluğunun başladığını ve iyi bir dost kazandığını belirterek, oğlu Harun’un MS hastalığı nedeniyle Isparta’ya arif hocanın yanına getirdiği ve sık sık artık burada olacağını söyledi.

Oğlu Harun’un iki üniversite bitirdiğini anlatan Soyman, 4 yıllık Bilkent Üniversitesi Turizm Bölümü bitirdi. Hastalandıktan sonra Uluslararası işletmeyi açıktan bitirdi. Bu hastalığa askerden önce yakalandı.Tam belirtileri belli değildi. Raporu bizden sakladı. 18 sene önce 19 yaşındayken bu hastalığa yakalandı. Allah’ın bana bir mükafatıdır. Çocuğumu zaten hastalığı için aman niye bana verdi demiyorum. Buda bir lütuftur. Önce Allah sonra hocama güveniyorum. Olum çok akıllıdır. Kültürlü bir çocuktur. Londra’da eğitimini yaptı. Harun bambaşka bir çocuktur” dedi.

Onu hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen Soyman; Evladım benim o bir tanemdir. Bodrum’da denize sıfır bir ev tuttum. Denize giriyor, terapilerini görüyor. Bende gidiyorum sürekli yanındayım. İşim Harun ve Faik Bey’dir.

Faik bey çok sever oğlumu, onu güldürür, görüntülü telefonla arar. Harun’u tek güldüren Faik beydir. Oğlum da aynı şekilde Faik beyi çok sever.

Arif Demir ise, oğlunun tedavisi için ünlü sanatçı Safiye Soyman’a % 80 müjdeli haber vereceğini söyledi. Tedavi sürecinin ardından 45-50 gün sonra tekrar sizleri çağıracağım. Önce Allah, bütün hastalarım için önce Allah demişimdir. Ben vesileyim ve sebep olacağım dedi.

Safiye Soyman’ın oğlu Harun’u konuşturmaya başlayacaklarını ve tedaviyi 6-7 ay içinde bitireceklerini söyleyen Demir, her şeyi anlıyor. Bu hastalık askerden geldikten sonra oluyor. Bunun işi doktorluk değil, bu işi benim işim”diye konuştu.

Katıldığı bir ödül töreninde hayat arkadaşı Faik Öztürk'den ayrıldığını söyleyen Safiye Soyman sonrasında katıldığı bir canlı yayında 18 yıllık hayat arkadaşı Öztürk ile barışmıştı.

O süreçte yaşadıklarını anlatan Safiye Soyman, Arif hocam sağolsun araya girdi. Beni ayrı aradı, onu ayrı aradı. Kafasında bir şeyler yaptı. Bizi bir araya getirdi. Zaten bir kırgınlık vardı. İşkolik bir adam Faik bey. Hanımlar ilgi bekler biliyorsunuz. Aslında içinde çok güzel bir insandır.Biraz yalnız kaldım herhalde duygulandım. Tamam dedim sen işinle ilgilen. Arif hocam çok üzüldü. Ve bizi birleştirdi.

Arif Demir ise, ikisinin bir birine yakıştığına değinerek. beni kırmadılar dedi.