Batı bölgelerde görülecek sağanak yağışların, öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve batısı, Denizli ve Eskişehir'in doğusu ile Kastamonu ve Bolu'nun güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Akdeniz'in iç kesimleri (Isparta, Burdur, Antalya'nın Elmalı ve Korkuteli ilçeleri), olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
 
Yağışların, öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve batısı, Denizli ve Eskişehir'in doğusu ile Kastamonu ve Bolu'nun güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, 
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi ile Antalya'nın Korkuteli ve Elmalı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Isparta ve Burdur çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.