Bursa, Bilecik, Bolu, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa Çevrelerinde Kısa Süreli ve Yerel Olmak Üzere Sağanak ve Gökgürültülü Sağanak Yağış Görülecek.

Hava sıcaklığı doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönünde esecek, zamanla Akdeniz kıyıları ile Doğu bölgelerimizde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı ve Kuzey Ege'de kuvvetli olarak esecek.

-BÖLGELERDE HAVA-
Marmara:
Bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bursa ve Bilecik çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacak.

Ege: Bölgede az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. İç

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış görülecek.

Akdeniz: Hava'nın, az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç ve batı kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Hava, az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Orta ve

Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Doğu Anadolu: Bölge'de hava Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimleri parçalı bulutlu olacak.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık.

(ANKA)