SAĞLIK MÜDÜRÜ SALDIRIYA UĞRADI
Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçe Sağlık Müdürü Dr. Deniz Karasu bir grup vatandaşın fiziki saldırısına uğradı. Düşerek beli incinen Sağlık Müdürü tedavi için Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay bugün 10.30'da Çiçekpınar Kasabasında meydana geldi. Çiçekpınar Kasabasında görevli mobil uygulama yapan 3 Aile Hekiminin İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından iptal edildiğini öğrenen kasaba halkı, o sırada Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak'ı ziyaret eden İlçe Sağlık Müdürü Dr. Deniz Karasu'ya konuyu sormak istedi.

Belediye binası çıkışında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Deniz Karasu'yu durduran kasaba halkı doktorlarının neden geri çekildiğini ve geri istediklerini söylediler. Bu sırada çıkan tartışmada halkın arasındaki bir grup Dr. Karasu'ya fiili saldırıda bulundu. Saldırı esnasında yere düşen ve belini inciten İlçe Sağlık Müdürünün hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

"ASLA TASVİP ETMİYORUZ"

Çiçekpınar Kasabası Belediye Başkanı Memiş Kaynak yaşanan olayla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Bugün saat 10.30 sularında belediyemiz çıkışında İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Deniz Karasu'ya vatandaşlarımızın beldemizde görevli mobil uygulama yapan 3 Aile Hekiminin neden kasabamızdan çekildiği sorusu üzerine vatandaşlarla arbede yaşanmıştır. Gelişen olaylardan büyük üzüntü duyduğumuzu ve tasvip etmediğimizi belirtiriz. Yaşanan olayda Belediye Başkanlığımızın hiç bir alakası yoktur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"