​​​​​​​Milletvekili Yüce: Günaydın samimi olsun, fesih davasından vazgeçsin.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile AK Parti kanadı arasında devam eden Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı tartışmasına AK Parti Milletvekili Said Yüce’de katıldı. İnşaatın yeniden başlaması için partisinin bütün imkanların önünü açtığını belirten Yüce, “Belediye Başkanı Günaydın da samimi olsun, fesih davasından vazgeçsin” dedi.

Isparta’nın kanayan yarası haline gelen Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı gündemden düşmüyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bu açıklamalarının ardından AK Parti kanadından gelen ard arda açıklamalara Milletvekili Said Yüce’de katıldı.

ITKM inşaatının yeniden başlaması için iktidar olarak tüm imkanların önünü açtıklarını ifade eden AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, “Bu konuyu kayıkçı kavgasına döndürmeye gerek yok. Sayın Başkan samimi davranıp, fesih davasından vazgeçsin” diye konuştu.

Yüce “ Bu Isparta’mızın kanayan bir yarasıdır, bizde iktidar partisi olarak elimizden gelen bütün gayreti gösterip bütün imkanların önünü açtık, şuanda o imkanlar sağlandı sözleri verildi onun için bu sözleşmenin feshinden vazgeçip birin önce işlerin yoluna konulması için yardımcı olmak lazım önündeki engelleri ve taşları kaldırmak lazım bunu biz şeffaf ve açık bir şekilde kamuoyunun önünde söylüyoruz.

Sayın başkanında bu çağrıya kulak verip geçmişte bir takım sıkıntılar olmuştur, maalesef bunu kayıkçı kavgası gibi sürdürmenin alemide yok bugün hayatta olmayan insanların arkasından konuşmaya da gerek yok hem insanı hemde inanç değerlerimize ters şeyler bunlar biz netice itibariyle geçmişte bir sıkıntı olmuşsa onu devlet aklıyla ve devlet iradesiyle kaldırmak hepimizin vazifesidir.

Hem milletvekillerinin hemde yerel idarecilerin ortak vazifesidir bunda biz yolu açmışız imkanları ortaya koymuşuz başkanında samimi davranıp bizim üzerimizdeki bazı külfetleri alarak çözmemiz lazım onun için ben sayın başkanı bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da samimiyete davet ediyorum,  çözülmeyecek bir iş değildir bu yara kapatılabilinir ve tekrar sıkıntısız bir şekilde yoluna devam edebilir.

Sadece samimi adımı atsın siyasi veya başka bir beklenti içerisinde bulunmamasını tavsiye ediyorum. “ dedi.