Isparta'da okullar arası düzenlenen masa tenisi müsabakasında yıldızlar ve küçükler kategorilerinde birinciliği elde eden Atabey Mustafa Sökmen İlköğretim Okulu Masa Tenisi Takımı, Kaymakam Sedat İnci'yi makamında ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Koku, Antrenör ve Isparta bölge hakemi Alper Demirbaş'ın da katıldığı ziyarette Okul Müdür Yardımcısı Mennan Şeyhismailoğlu, Isparta'da düzenlenen okullar arası masa tenisi müsabakalarında küçükler kategorisinde Eyüp Kılıçarslan, Rıdvan Taşkın, Alperen Celep, Burak Duygu ve Mehmet Taşçı'dan oluşan takımın birinci olduğunu anlattı.
Müsabakada, Sait Furkan Boztepe, Ümit Soyçiçek ve Erdoğan Tunçbilek'den oluşan takımın da yıldızlar kategorisinde birincilik elde ettiğini belirten Şeyhismailoğlu, ileriki günlerde düzenlenecek Türkiye şampiyonasında Isparta'yı temsil etmeye hak kazandıklarını kaydetti.
Takımın başarısından duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Sedat İnci de, kendilerinden Türkiye şampiyonasında da büyük başarılar beklediğini belirtti. İnci, şampiyon öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.