Isparta 32 Gençlik Taraftar Gurubu Lideri Uğur Tarakçı ve gurup üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Başkan Günaydın’ın takıma verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür eden Tarakçı, “Isparta Davrazsporumuzu yalnız bırakmamanızdan dolayı taraftarlarımız adına size teşekkür ediyoruz” dedi.

Günaydın da, taraftarlarla birlikte takıma destek olduklarını ve üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirdiklerini belirtirken, futbolculardan da özveri istedi. 

32 Gençlik Taraftar Gurubu Lideri Uğur Tarakçı ve taraftarlar Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek pembe-yeşil çiçek ve yine 32 Gençlik atkısı takdim etti. Ziyarette konuşan Tarakçı, takımın kurulmasına ve bu yola gönül koyan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Isparta olarak kenetlendiklerini ve takımın şampiyon olabilmesi için taraftar olarak her türlü desteği verdiklerini aktaran Tarakçı, “Takımımızın en iyi yere geleceğinden eminiz.

Bizlere forma, atkı gibi destekleriniz ile deplasmanlara verdiğiniz otobüslerden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Yine bizleri ve Isparta Davrazsporumuzu yalnız bırakmamanızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Tarakçı ayrıca taraftarlar adına, geçmişte Başkan Günaydın’ın yaşamış olduğu olumsuz durumdan dolayı da özür diledi. 

Isparta 32 Gençlik taraftar gurubunu yakından tanımaktan ve kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçmişte yaşamış olduğu olumsuz durumun, kendisini ziyaret eden taraftarlarca yapılmadığına inandığını aktararak, “Hepiniz olgun insanlarsınız” dedi. 32 Gençliğin, Isparta Davrazsporun şampiyonluk yolunda önemli bir yeri olacağını düşünüyorum. Isparta Davrazsproru hep birlikte şampiyon yaparız” şeklinde konuştu. 

Kendilerinin şampiyonluk olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Günaydın, kulüp yönetiminde çok değerli insanların bulunduğunu, Vali Şehmus Günaydın’ın büyük destek verdiğini hatırlattı. Günaydın, “Isparta’mız bir hedef doğrultusunda, protokolüyle, yöneticileriyle, taraftarıyla bir bütün olmuştur.

Futbolcularımızın da daha gayret içerisine girmelerini ve disiplinli bir şekilde yollarına devam etmelerini diliyorum. Futbolcularımızdan maçlarda daha fazla katkı vermelerini bekliyorum. İşte bizim gençliğimiz, taraftarımız budur. Isparta Davrazsporumuzun şampiyon olacağı umudunu üzerimde taşıyorum, bu şampiyonluk hedefimizin sarsılmamasını dilerim” görüşlerinde bulundu.