Samsun Araç Kiralama Hizmeti

            Tamamen kurumsal bir anlayış içerisinde profesyonel bir hizmet sunan firma bünyesinde Samsun araç kiralama hizmeti adına adreslere anında araçların gelmesine olanak tanıyabilirsiniz. En uygun fiyatlar altında ve en fazla 15000 km’deki son model araçlar tahsis edilmektedir. Hem bireysel hem de kurumsal bir hizmet kapsamında kiralanabilecek olan birbirinden özel araçlar, günlük veya haftalık ve aylık hatta yıllık olarak kiralama işlemi gerçekleştirilebilir. Hiçbir evrak ya da prosedür ile uğraşmadan kaskolu ve tüm farklı sigorta işlemleri halledilmiş araçları sadece anahtar teslim alabilir ve benzin doldurmak suretiyle hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Toplamda 500'ün üzerinde araca sahip olan bu büyük firmanın, İstanbul ile birlikte Ankara ve İzmir ile Samsun illerinde şubeleri bulunmaktadır.

 Her Konuda Kusursuz Bir Destek

            Profesyonel bir kadro ile hizmet veren firma, özellikle 7/24 verilen destek sayesinde lastik değişim ile birlikte teknik servis hizmeti tüm farklı noktalarda anında sunulmaktadır. Ayrıca online Samsun araba kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen herkes için özel fiyatlar sağlanmaktadır. Firma olarak güçlü bir teknik altyapıya sahip olunmakta ve aynı zamanda anında ulaşılan müşteri temsilcileriyle en iyi destek sunulmaktadır. Ülkenin her noktasında gerçekleştirmek istediğiniz işleriniz için ya da tatile gitmeyi arzu ettiğiniz zaman tek başınıza veya ailenizle beraber navigasyon sistemi bulunan, ayrıca özel bebek koltuğu ile birlikte engelli eklentileri sayesinde keyifli bir sürüşün tadını çıkarmanız olanak tanınmaktadır.

 Farklı Süreler İçin Araç Kiralama Desteği

            Günlük veya haftalık ile birlikte aylık ve yıllık şeklinde farklı süreler kapsamında araç kiralama hizmeti gerçekleştirirken üstelik bunu çok uygun fiyatlar altında sağlamak mümkündür. Otomotiv pazarında bulunan güçlü markalar ile verilen bu hizmet içerisinde, müşteri memnuniyeti her daim ön plana alınmak suretiyle bugüne kadar elde edilmiş sağlam referanslar kapsamında destek sunmaktadır. Ayrıca 5s araç kiralama bünyesinde ek ücret ile birlikte fazladan sürücü tanımlayabilir ve aynı araca farklı kişilerin de kullanmasını imkan tanıyabilirsiniz.

            Büyük bir güven içerisinde ve son model araçlarla yapılan kiralama hizmetleri kapsamında Samsun günlük araç kiralama ile birlikte farkı süreler altında ülkenin her noktasına rahatça ve konforlu bir şekilde gidilebilecek klimalı araçlar sizleri bekliyor.