Sanayi esnafı aşure bereketinde buluştu

Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi tarafından sanayi esnaflarının katkıları ile Cuma namazı çıkışında Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtıldı. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nunda katıldığı aşure programında esnaflar birlik beraberlik sergiledi.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, “Ramazan ayında iftar sofrasında buluşan esnafımız muharrem ayında da bereket için aşure kazanları etrafında toplanıyor” dedi.

Muharrem ayı nedeniyle Gül Küçük Sanayi Sitesinde Cuma namazı sonrası aşure dağıtımı yapıldı. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından esnafların da katkıları ile kaynayan aşure kazanları açılmadan önce mevlidi şerif okutuldu. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu,ITSO Başkanı Mustafa Tutar,  Bilim Sanayi İl Müdürü Tufan Uysal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda 2 bin 500’den fazla aşure dağıtıldı. 

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, aşurenin bereket olduğunu söyleyerek “sanayi esnafı olarak ramazan ayında aynı iftar sofrasında buluşuyoruz. Muharrem ayında ise aşure etrafında toplanarak birlik ve beraberliğimizi gösteriyoruz. Esnaflarımız her zaman birlik beraberlik içinde ülkemizin ve Isparta’mızın geleceği çalışıyor, üretiyor. Bugün yapılan aşure dağıtımına esnafımızın gösterdiği ilgi bunun bir kanıtıdır” dedi.

Düzenledikleri Aşure Gününe katıldığı için, sanayi esnaflarına ve Protokol üyelerine teşekkür eden Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı da, “Bu mübarek ayda bir Mevlid-i Şerif okuttuk. Daha nice Aşure Günlerine birlik, beraberlik içerisinde ulaşmayı temenni ediyoruz. değerli davetlilerimiz bugün bizleri yalnız bırakmadı, kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.