Otel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz, büyük bir onur ve gurur yaşadıklarını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bu yıl 10. yılını kutlayan ve turizm sektöründe yönetim kalitesinin önemini vurgulamak amacıyla GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen QM Awards 2019 sahiplerini buldu. Muhteşem bir tören ile 19.12.19 tarihinde Hotel SU’da gerçekleşen gecede “Türk Turizminin Enleri” ödüllerle taçlandırıldı.

2010 yılında başlatılan Quality Management Awards, Turizm endüstrisinde başarısı ve istikrarıyla her geçen yıl gelişerek 10.yılında da kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamaya devam etti. Türkiye’nin dört bir yanından büyük bir coşkuyla gelen turizm endüstrisi törene yoğun bir katılım gösterdi. GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen Qm Ödül töreninde kazananlar iki aşamalı oylama http://www.cicisex.net sistemiyle belirlendi.11 dalda 57 farklı kategoride turizmin en iyilerinin seçildi. Türkiye'nin en iyi yönetilen Termal Oteli kategorisinde Sandıklı Thermal Park Resort Hotel ve Otel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz ödüle layık görüldü. Otel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz Beyin şahsında tüm otel çalışanlarını tebrik eden Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop; “Şehri şifa olan Sandıklı’ya yakışır bir ödül oldu.

Dünyanın her yerinden insanlar buraya gelerek tatil yapıyorlar, şifa buluyorlar. Bu insanlara en iyi hizmeti sunabilmek çok önemlidir. Günümüzde artık ülkeler değil şehirler birbirleriyle yarışmaktalar. Büyük bir rekabet var. Bu kapsamda değerlendirecek olursak, kazanılan başarının önemi daha iyi anlaşılmaktadır. Tekrar tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.