4 gün açık kalacak fuarda değişik sektörlerden firmalar ziyaretçileri ile buluşacak.

SANTEK 2011 İhtisas Fuarı İsparta ve Göller Bölgesi'nin Fuar amacına yönelik olarak, en büyük ve en modern yapısı olan, Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı'nda 13-17 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarın açılışı bugün saat 17.00'de yapıldı.

Gelişmekte olan ülke ekonomisi içinde Isparta ve Göller Bölgesi'nin sınırlarının dışına açılması ve bölge dışındaki firmalara da bu bölgenin kapılarını açacak fırsatların yaratılması amacıyla DETAY Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 14 yıldır SANTEK adı altında gerçekleştirilen bu organizasyon, mevcut gelişmeler ve sektördeki değişen talepler doğrultusunda her geçen yıl daha da büyüyerek ve gelişerek yoluna devam ediyor.

Fuara; Doğalgaz Sistemleri ve yan sanayi, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sistemleri, Yapı Malzemeleri, iç ve Dış Mimari dekorasyon ürünleri, Mutfak banyo ürün ve ekipmanları, Boya sanayi, Nalburiye, Hırdavat, Tesisat ve İlgili diğer sektörler katılacak. Fuar 16.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Limited Şirketi Sahibi Ahmet Sırça, fuar ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

"Fuarımızı geliştirip bölge halkına nasıl daha yararlı olabiliriz düşüncesinde olan firmamız bölgedeki gelişmeleri takip ederek bunu çalışmalarına yansıtmaktadır. Bölgeye doğal gazın gelmiş olması bölgede çok dinamik olan ısıtma sektörünü daha da canlandıracaktır.

Bu sebepten dolayı ekonominin lokomotif sektörü olan yapı malzemeleri gurubunun yanında, doğal gaz ve ısıtma konusuna da ağırlık vererek doğalgazla yeni tanışacak bölge halkının fuarımızda yer alan her biri konusunda uzman firmalarımız tarafından daha bilinçli davranmak adına bilgilendirilmesini sağlamaktır.

Genel tanıtım çalışmalarının yanı sıra; fuara gelen ziyaretçi kitlesinin daha profesyonel ziyaretçiler olması için; ticaret odaları, meslek odaları, iş adamı dernekleri, resmi kurumlar, il protokolü vb. gibi kanallardan ulaşarak fuarı ziyaret etmeleri sağlanacaktır.

Bölge halkının bize duymuş olduğu güvenin ve 14 senedir bizimle olmasının vermiş olduğu sorumluluğun bilincinde olan şirketimiz bu nedenle kalitesinden ödün vermemeyi ilke edinmiştir" dedi.

Fuarda Haber32 standı herzaman olduğu yerinde, girişte ziyarete açık.