22.Isparta Yapı,Dekorasyon,Mobilya Ev Tekstili  Fuarı 02-06 Mayıs 2018

DETAY Fuarcılık olarak 21 yıldır San-Tek adı altında gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon, mevcut gelişmeler ve sektördeki değişen talepler doğrultusunda her geçen yıl daha da büyüyerek ve gelişerek yoluna devam etmektedir. Fuarımızda yapı ve dekorasyon ürünleri, kapı pencere sistemleri, mutfak dolapları ve ekipmanları, banyo dolapları, duşa kabin, cam balkon ve panjur sistemleri, zemin kaplamaları, ısı, su, ses izolasyon ürün ve hizmetleri, asansör, otomatik kapı ve güvenlik sitemleri, doğalgaz ürünleri, ısıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, kombi panel ve radyatörler, güneş enerji sitemleri, klima sistemleri, market ve pasta dolapları raf sistemleri,ev tekstili ve mobilya konusunda faaliyette bulunan  firmalar  ziyaretçilerle buluşacaktır.

Yıllardır Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleşen fuarımızın son iki senedir yeni fuar alanı  Gökkübbe Fuar ve Kongre Merkezine taşınması ile daha da gelişmiş ve alternatif firmalarada yer vermeye başlamıştır .2018 senesinde 88 firma ve 150 den fazla markaya ev sahipliği yapacak olan fuar  02-06 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerini bekleyecek.Bölge halkına nasıl daha yararlı olabiliriz düşüncesinde olan firmamız bu sene özellikle mobilya ve ev tekstili konusuna ağırlık vererek ticari alışverişin etkin olduğu bir organizasyon hedeflemektedir. Hem evini yenileyecek olanlar hemde evlenecek olanlar için sektörün öncu firmalarını  aynı çatıda toplayan fuarımızda dekorasyon adına aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.

       Gelişmekte olan ülke ekonomisi içinde Isparta ve Göller Bölgesi’nin sınırlarının dışına açılması ve bölge dışındaki firmalara da bu bölgenin kapılarını açacak fırsatların yaratılması ve bu amaçla alıcılar ile satıcıların her yıl buluştukları ortak bir adres olmak hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda fuarımıza Burdur, Afyon, Denizli, Kütahya, Uşak ve ilçelerinden de ilgili kişilerin ziyaretini sağlamak için gerekli yerlerle görüşmeler sağlanmıştır. 21 yıldır Isparta’nın tek ihtisas fuarı olma özelliğini başarıyla sürdüren organizasyonumuz bu misyonunu kararlılıkla sürdürme yolundadır.

Fuarımızın özelliği ihtisas fuarı olması yanı sıra, Bölge halkının  ihtiyaçlarına cevap verebileceği bir platform olmasıdır.Genel tanıtım çalışmalarının yanı sıra; fuara gelen ziyaretçi kitlesinin daha profesyonel ziyaretçiler olması için; ticaret odaları, meslek odaları, iş adamı dernekleri, resmi kurumlar, il protokolü vb. gibi kanallardan ulaşarak fuarı ziyaret etmeleri sağlanacaktır.

 Bölge halkının bize duymuş olduğu güvenin ve 21senedir bizimle olmasının vermiş olduğu sorumluluğun bilincinde olan şirketimiz bu nedenle kalitesinden ödün vermemeyi ilke edinmiştir.

Açılış Tarihi:02 Mayıs  2018

Açılış Saati  :16.30

Yer:Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi

Fuar Tarihi: 02-06 Mayıs 2018

Ziyaret Saatleri: Haftaiçi:14.00-22.30

 Haftasonu:12.22.00