Bünyesinde çeşit çeşit birçok eşarp modelleri barındıran işletmede eşarp,şal,yazma modellerini bulabilirsiniz.

Genç girişimci Mustafa İbrim tarafından işletmeciliği yapılan mağaza birçok markayı bünyesinde barındırmasının yanında şehrin en büyük eşarp ve çanta mağazası olma özelliğini de taşıyor. Mağaza hakkında bilgi veren işletme sahibi genç girişimci Mustafa İbrim ise sektörün önde gelen markalarını tek çatı altında topladıklarını Isparta’da büyük bir ihtiyaca cevap verdiklerini söyledi.

Sare Eşarp  hergün 09:00-22:00 (pazar günü dahil) müşterileri için açık bulunuyor.

Sare Eşarp kalitesiyle ve eşarp çeşitleriyle bayanların ilgisini çekiyor.

Bayanların en çok önem verdiği eşarp ve şallar modelleriyle olduğu kadar kaliteleriyle de farkındalık gösteriyor. Sare Eşarp işletmecisi Mustafa Bey, eşarp çeşitleri ve tercihleri hakkında önemli detaylar paylaştı. Eşarpların genelde kıyafet rengine göre seçildiğini belirten Mustafa Bey, kıyafet renklerinin ten rengine uyumlu olmadığı takdirde bayanların eşarp bulmakta ve uyum sağlamakta oldukça zorlandıklarını vurguladı.

Her çeşit şal ,eşarp ve çanta modellerimiz mevcuttur. Pamuk şallar, tafta şal ve eşarp, jakarlı şal, tül şal eşarp, tivil eşarp,yazma ve eşarplar, organik şal modelleri ve sayamadığımız birçok marka ve modelleri Sare Eşarp’ta bulabilirsiniz.

Rahatlığınızın ön planda olduğu, güler yüzlü hizmet ve %100 müşteri memnuniyeti ile Şal ve Eşarp modelleri ve bonede zengin çeşitler için hanımları Sare Eşarp Mağazamıza bekliyoruz.

SARE EŞARP MİMARSİNAN CADDESİ 1738  SOKAK NO.2

HOTEL ALTUĞ & VODAFONE YANI

0 536 333 2013