''Her trafik kuralı, en az bir hayat kadar değerlidir'' sloganı ile yola çıkan Şarkikaraağaç Anaokulu, Trafik kuralları hakkında bilgi verdi.
Çocuklara trafik ve trafik kuralları hakkında daha sağlıklı bilgi verilmesi için kötü giden hava şartları nedeni ile Şarkikaraağaç Kapalı spor salonunda düzenlenen etkinlikte Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer ve Trafik memurları trafik ve trafik kuralları hakkında ana sınıfı öğrencilerine geniş bilgi verdiler. Ayrıca trafik memurları, kullanılan Trafik işaretleri, CPRS, alkol metre, Reflektör, Telsiz gibi cihazlarını da öğrencilere tanıtarak, cihazların ne işe yaradıkları ve ne zaman kullanıldıkları konularında da ana sınıfı öğrencilerini bilgilendirdi. Trafik ekipleri elektrikli araçlarla ana sınıfı öğrencilerine trafik kurallarını öğretti.
Ana okulu Müdürü Halime Eryılmaz, ''Günlük hayatımızın bir parçası olan trafik ve kuralları ihmale ve dalgınlığa gelmez. Bu nedenle başta biz eğitimciler olmak üzere tüm halkımız üzerimize düşeni sonuna kadar yerine getirmeliyiz'' dedi.