Isparta'da 100 Köye, 100 Oyun Parkı Şarkikaraağaç'a ise 10 adet oyun parkı kurulacak.Fakat Şarkikaraağaç'ta Çavundur, Muratbağı ve Armutlu Köyü unutularak program'a alınmadı.

Şarkikaraağaç'ta Aslandoğmuş, Başdeğirmen, Belceğiz, Beyköy, Çeltek, Gedikli, Yakaemir, Yassıbel, Yenicekale, Yeniköy Köylerine çocuk oyun parkları kuruluyor. 

 Zadeoğlu, Özel İdare imkanlarıyla köylerin yol, içme suyu, kanalizasyon ve parke taşı gibi temel sorunlarının büyük bölümünü çözdüklerini kaydetti.

        "Köylerde oluşturulacak çocuk oyun parkları, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunacak özellikler taşıyacaktır. Bu köylerdeki çocuklar, şehir yaşamından uzak olmaları nedeniyle oyun parklarından mahrumdurlar. Sayın Valimiz Vahdettin Özkan’ın destekleri ile 'Şehirde ne varsa köyde de o olacak.' prensibi doğrultusunda çalışmalarımızı kırsalda sürdürmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı. 

Şarkikaraağaç'ta Çavundur, Muratbağı (Zengibar) ve Armutlu Köyleri unutularak programa alınmadı. 

Zadeoğlu'na İlk Tepki Çavundur Köyünden Geldi

Geçtiğimiz günlerde Isparta genelinde 100 köye, 100 oyun parkı projesi kapsamında Şarkikaraağaç'a 10 adet çocuk oyun grubu program'a alınmış, 3 köyde program'a alınmamıştı.

        "Köylerde oluşturulacak çocuk oyun parkları, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunacak özellikler taşıyacaktır. Bu köylerdeki çocuklar, şehir yaşamından uzak olmaları nedeniyle oyun parklarından mahrumdurlar. Sayın Valimiz Vahdettin Özkan’ın destekleri ile 'Şehirde ne varsa köyde de o olacak.' prensibi doğrultusunda çalışmalarımızı kırsalda sürdürmeye devam edeceğiz." ifadesini kullanan Genel Sekreter Mahmut Zadeoğluna ilk tepki Şarkikaraağaç İlçesi Çavundur Köyü sakinlerinden geldi. 

Köy sakinlerinden bir vatandaş "Bu fotoğraf karesindeki çocuklar Çavundur köyünden, bu çocukların hakkı yokmu ? diyerek Zadeoğluna sitem ettiler.