Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede geçtiğimiz gün Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı beraberinde AK Parti Ş,Karaağaç  İlçe Başkanı Selçuk Gökmen ve İl Kültür Turizm Müdürü Ali Göçer ile birlikte IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Haber Gazetesi Yazı İşleri  Müdürü Tuna Ünal, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve Duayen Gazeteci eski  IGC Başkanı Nasuh Özkan’da hazır bulundu. 
YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI
UĞURLU OLSUN… 
Ziyarette Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Gazeteciler Cemiyeti  Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Baş’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. IGC Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ş.Karaağaç Belediye Başkanı Çarkacı ile AK Parti İlçe Başkanı Gökmen ve İl Kültür Turizm Müdürü Göçer’e teşekkür etti. 
Ş.KARAAĞAÇ’TA  GÜZEL ÇALIŞMALARA
İMZA ATIYORUZ…
Ş.Karaağaç’ın TBMM Başkan Vekili Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in de vermiş olduğu desteklerle güzel hizmetlere kavuşturulduğunu belirten Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, ilçedeki yolların tamamen asfaltlandığını hatırlatarak, “Ancak ilçemize son yıllarda gelmeyenler hala ilçemizdeki yolları kötü olarak biliyorlar. Halbuki ilçemizin yolları tamamen asfaltlanmış durumdadır. İlçemize yeni bir park kazandırdık. Aynı zamanda yürüyüş yolu olarak  da kullanılan parkımız mini bir park haline dönüştürdük. Yine ilçemizde şehir parkı adı altında yeni bir park yapıyoruz.
MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN BİLGİÇ, PARK İÇİN 500 BİN 
LİRALIK DESTEK SAĞLADI
Bu parkın yapımı konusunda TBMM Başkan Vekilimiz Milletvekillimiz hemşehrimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in büyük desteğini gördük. Kendilerinin sağladığı 500 bin liralık destek ve belediyemizin de imkanları ile yapımı devam eden Şehir Parkının içerisinde kültürel etkinliklerin yapılabileceği mekanın yanı sıra çocuk oyun alanı ve yöresel ürünlerin satışının yapılabileceği alanda bulunacak” dedi. 
Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, ilçenin altyapı çalışmalarının da geçtiğimiz yıllarda tamamlanarak en önemli sorunun da çözüme kavuşturulmuş olduğunu sözlerine ekledi.